ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανατροπή: πρώτο "όχι" του ΠΑΟ για Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Σουηδού, Στάινερ Ντίετζ, μετέφερε σήμερα τηλεφωνικά στον Παναθηναϊκό πρόταση της Αλ Αΐν πολύ χαμηλότερη από τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε.

Φαινόταν μια υπόθεση στην τελική ευθεία της η πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα των ΗΑΕ, αλλά μάλλον βρισκόμαστε στα πρώτα επεισόδια.

Κι αυτό, διότι η ομάδα από τα ΗΑΕ όχι μόνο δεν... ανακοίνωσε σήμερα τη μεταγραφή του Μαρκους Μπεργκ, όπως αναφερόταν χθες σε tweets, αλλά έκανε κρούση στον Παναθηναϊκό μέσω του μάνατζέρ του Μπεργκ, Στάινερ Ντίετζ. Η προσφορά ήταν περίπου 3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό και απορρίφθηκε.

Ασφαλώς έπεται και συνέχεια. Ίσως να κάνει δεύτερη πρόταση, ίσως να αποσυρθεί, ουδείς γνωρίζει. Ουδείς, επίσης μπορεί να προβλέψει τη στάση του ίδιου του παίκτη. Το "πόκερ" τώρα αρχίζει... Δεδομένο είναι, ωστόσο, ότι η Αλ Αΐν δεν έχει στείλει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, ούτε ασφαλώς (πολύ περισσότερο) έχει καλύψει τη ρήτρα του. Πλέον θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο τι θα κάνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ