ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανατροπή: πρώτο "όχι" του ΠΑΟ για Μπεργκ

Ανατροπή: πρώτο "όχι" του ΠΑΟ για Μπεργκ

Ο μάνατζερ του Σουηδού, Στάινερ Ντίετζ, μετέφερε σήμερα τηλεφωνικά στον Παναθηναϊκό πρόταση της Αλ Αΐν πολύ χαμηλότερη από τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε.

Φαινόταν μια υπόθεση στην τελική ευθεία της η πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα των ΗΑΕ, αλλά μάλλον βρισκόμαστε στα πρώτα επεισόδια.

Κι αυτό, διότι η ομάδα από τα ΗΑΕ όχι μόνο δεν... ανακοίνωσε σήμερα τη μεταγραφή του Μαρκους Μπεργκ, όπως αναφερόταν χθες σε tweets, αλλά έκανε κρούση στον Παναθηναϊκό μέσω του μάνατζέρ του Μπεργκ, Στάινερ Ντίετζ. Η προσφορά ήταν περίπου 3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό και απορρίφθηκε.

Ασφαλώς έπεται και συνέχεια. Ίσως να κάνει δεύτερη πρόταση, ίσως να αποσυρθεί, ουδείς γνωρίζει. Ουδείς, επίσης μπορεί να προβλέψει τη στάση του ίδιου του παίκτη. Το "πόκερ" τώρα αρχίζει... Δεδομένο είναι, ωστόσο, ότι η Αλ Αΐν δεν έχει στείλει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, ούτε ασφαλώς (πολύ περισσότερο) έχει καλύψει τη ρήτρα του. Πλέον θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο τι θα κάνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

O Αλιού Σισέ είναι ο καινούργιος μας κολλητός

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24