ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστέλλουν την αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν μετά από συζητήσεις που είχαν με την διοίκηση της ομάδας να αναστείλουν την αποχή και να προπονηθούν την Τετάρτη ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος στην αποχή που έκαναν την Δευτέρα αναμένεται να βάλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς στην διάρκεια της Τρίτης υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές και μάλιστα όλοι έκαναν ένα βήμα πίσω...

Αρχικά και από την πλευρά της διοίκησης υπήρξε η ενημέρωση πως μέχρι την Παρασκευή θα μπουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, πιθανότατα το 35% της δόσης Δεκεμβρίου, ενώ και από τους παίκτες έγινε ένα βήμα πίσω καθώς ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις, στο γκρουπ της ομαδικής συζήτησης στο whats app, οι παίκτες του τριφυλλιού μετά από συζήτηση που έκαναν όλοι μαζί αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην αποχή και να βρεθούν την Τετάρτη το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" κανονικά για προπόνηση.

Στην διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι πράσινοι μεταξύ τους άλλοι παίκτες του τριφυλλιού έλεγαν πως θα πρέπει πρώτα να δουν χρήματα στους λογαριασμούς και εν συνεχεία να αναστείλουν την αποχή. Η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών όμως υποστήριζε ότι δεν θα ήταν καλό να πάνε με μόλις μία ή δυο προπονήσεις να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και όπως έχουν πει κατ' επανάληψη οι παίκτες του τριφυλλιού αποφασίζουν ομαδικά.

Να σημειώσουμε ότι στην διάρκεια της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν ρεπό.

Επίσης το απόγευμα της Τρίτης υπήρξε και σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ που τόνιζε:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ