ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Περιμένω πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό"

Αναστασίου: "Περιμένω πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, και ο αρχηγός των πράσινων, Ζέκα, μίλησαν για την ρεβάνς της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στον ΟΦΗ εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για πρόκριση στον τελικό.

Δηλώσεις στην κάμερα του "OTE TV" που θα μεταδώσει άλλωστε την ρεβάνς της Μεγάλης Τετάρτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ έκαναν οι Γιάννης Αναστασίου και Ζέκα. Ο τεχνικός και ο αρχηγός του τριφυλλιού υποστήριξαν πως οι πράσινοι θα παρουσιαστούν καλύτεροι και πιο επιθετικοί εκφράζοντας την αισιοδοξία τους πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σημείωσε:

"Περιμένω πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό, διότι δεν το είχαμε κάνει στο πρώτο ματς. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΟΦΗ. Παίζουν με μεγάλες μπάλες για τον Παπάζογλου, είναι μία ομάδα με σφιχτή άμυνα. Είναι πολύ σημαντική η στιγμή για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουνε μεγάλη εμπειρία αλλά και για όλους.

Και φυσικά καθοριστικό το γεγονός ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντική η πρόκριση για όλους, όχι για μένα ή τους παίκτες, αλλά για όλους".

Ζέκα: "Θα είμαστε καλύτεροι"

Όσο για τον Ζέκα τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για άπαντες στο τριφύλλι και ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για την νίκη:

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι θέλουμε την πρόκριση και για τους ανθρώπους της ομάδας, για το κλαμπ και για τους φιλάθλους μας, θέλουμε να την κάνουμε δώρο την πρόκριση. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ παίζει με μεγάλες μπάλες, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που παίζει με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ