ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Πάντα μία απόφαση αλλάζει το παιχνίδι"

Αναστασίου: "Πάντα μία απόφαση αλλάζει το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε και στην συνέντευξη Τύπου για την φάση του μαρκαρίσματος του Χογκ στον Κλωναρίδη και αναφέρθηκε στις ευθύνες των ποδοσφαιριστών του για την ήττα από την ΑΕ Καλλονής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για τη νίκη τους και τόνισε οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ.

Ωστόσο, έδωσε το σύνθημα για το ματς με τη Ντιναμό Μόσχας την Πέμπτη στο "Απόστολος Νικολαΐδης", με το οποίο θα αρχίσουν οι υποχρεώσεις στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού:
"Σήμερα ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Όμως στην πορεία χάσαμε ευκαιρίες. Μπορεί να γίνω γραφικός και χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες θα πω ότι πάντα μία απόφαση αλλάζει το παιχνίδι. Μιλάω για την περίπτωση Κλωναρίδη. Είμαι σίγουρος ότι ήταν αποβολή. Κόντρα σε όλα αυτά δεχθήκαμε ένα γκολ.

Είχαμε τη μπάλα αλλά την πουλήσαμε χαζά. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Αλλάξαμε διάταξη και καταφέραμε να κλείσουμε την Καλλονή στην εστία της. Κάναμε φάσεις. Όμως μένοντας πίσω στο σκορ και χάνοντας φάσεις τέλειωσε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Καλλονή. Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι της Πέμπτης".

Για τη φάση του Κλωναρίδη:
"Η μη αποβολή του ήταν μία σημαντική στιγμή του παιχνιδιού και θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί από τον διαιτητή. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν αυτό δεν συνέφερε την ομάδα μου".

Για το αν περίμενε τόσο καλή την Καλλονή:
"Η απόδοση της Καλλονής δεν με αιφνιδίασε. Από πέρυσι ήταν μία πολύ καλή ομάδα και το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Έχει όμως το έξτρα ότι παίρνει ώθηση από την έδρα της και τους οπαδούς της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ