ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί"

Αναστασίου: "Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Αναχώρησε για την Πορτογαλία η αποστολή του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης. Αναστασίου: "Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι γι αυτό".

Το δεύτερο αγώνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δίνει την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Εστορίλ. Οι πράσινοι αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης από το Ελευθέριος Βενιζέλος, έχοντας ως στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Λίγο πριν "πετάξει" η αποστολή για την Πορτογαλία, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι:

"Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό και ειδικά εκτός έδρας δεν είναι εύκολο. Από την άλλη πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι.

Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα, την περασμένη σεζόν είχε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, φέτος έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και να σημειώσουμε γκολ στις ευκαιρίες που θα κάνουμε",είπε αρχικά ο προπονητής των πράσινων.

Για το αν είναι μονόδρομος η νίκη κόντρα στην Εστορίλ, είπε: "Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Εξαρτάται τι θα γίνει και στον άλλο αγώνα, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος στον όμιλο, σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες και περιθώρια. Το σημαντικό είναι για μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, γιατί είναι σημαντικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί όπως έχει συνηθίσει να είναι αυτή η ομάδα".

Για το πως βλέπει τον όμιλο του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής, δήλωσε: "Θα παίξει ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι εμπειρία. Το ματς με τη Ντινάμο Μόσχας δεν το βλέπω σαν μάθημα. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως θα έπρεπε. Η πίεση, το άγχος και η ψυχολογική φόρτιση για το 2-2 μας ανάγκασε να μην κάνουμε τα πράγματα όπως θέλαμε.

Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι θετικό να συλλέξουν τα παιδιά εμπειρίες και δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στην Ευρώπη και με τα νέα παιδιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ