ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ήμασταν σοβαροί και κάναμε τα βασικά"

Αναστασίου: "Ήμασταν σοβαροί και κάναμε τα βασικά"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου επέμεινε στη σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η παρουσία σε υψηλό επίπεδο δεν είναι υπόθεση μιας μέρας.

Για τη δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν αναφέρθηκε σε κάτι συγκεκριμένο για το ματς, αλλά έστειλε το μήνυμα του προς όλους τους ποδοσφαιριστές.

"Σε ένα φιλικό πάντα βγαίνουν συμπεράσματα. Είδαμε πολλά νέα παιδιά, είδαμε τη λειτουργία της ομάδας και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, κάναμε ότι έπρεπε ως ομάδα. Έχουμε δυνατότητες, αλλά πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερη σταθερότητα για το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Όταν θέλεις να παίζεις σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να δουλεύεις συνέχεια. Όχι ένα χρόνο, δύο μήνες ή μία εβδομάδα, αλλά συνέχεια. Τα παιδιά το ξέρουν και προσπαθούν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε" υπογράμμισε σε πρώτη φάση ο Αναστασίου.

Όταν ρωτήθηκε για την εικόνα των παικτών του, ο Αναστασίου απάντησε: "Αυτό λέω, ότι ήμασταν σοβαροί και κάναμε τα περισσότερα απ' όσα έπρεπε να κάνουμε. Γυρίσαμε στα βασικά του ποδοσφαίρου και στη φιλοσοφία μας. Σιγά-σιγά, με τη δουλειά, η ομάδα θα γίνει καλύτερη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ