ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα"

Αναστασίου: "Είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ονομάτισε τα κέρδη που αποκομίζει ο Παναθηναϊκός από την ισοπαλία με την Αϊντχόφεν και στάθηκε στην αντίδραση μετά το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός δεν αποχωρεί με σκυμμένο κεφάλι από την Ολλανδία και ο Γιάννης Αναστασίου διέκρινε αρκετά κέρδη από την ισοπαλία 1-1.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού σχολίασε δεικτικά ότι η ομάδα του αντιμετώπισε έναν αντίπαλο ο οποίος παρατάχθηκε με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

Για το τι άλλαξε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ: "Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό μας ευνοεί πολύ. Ομάδες που θέλουν να παίξουν αντιποδόσφαιρο μας δημιουργούν πρόβλημα αλλά αυτό πρέπει να το λύσουμε εμείς".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ, αλλά καταφέραμε να τους εγκλωβίσουμε σε γενικές γραμμές. Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή και κερδίσαμε αρκετούς παίκτες. Πετύχαμε τον στόχο που έχουμε από την αρχή της σεζόν, να κερδίζουμε παίκτες και να παίρνουμε εμπειρίες. Δείξαμε απέναντι στην πρωτοπόρο της Ολλανδίας ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, σε ένα γήπεδο που οι ολλανδικές ομάδες δέχονται 2 και 3 γκολ".

Για το αν άλλαξαν τα πάντα με την είσοδο του Καρέλη: "Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον παίκτη μου. Είχαμε μια άσχημη στιγμή με τον Ντίνα. Όλοι βοήθησαν και πήραμε το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή".

Για το ντέρμπι: "Οι δυο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία. Είναι σημαντικό για εμάς. Να επιστρέψουμε, να δούμε μικροτραυματισμούς και από εκεί και πέρα να πάμε για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε όμως έτοιμοι για τα δύσκολα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ