ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Είδαμε πολλά και ευχάριστα πράγματα"

Αναστασίου: "Είδαμε πολλά και ευχάριστα πράγματα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε ικανοποιημένος από όσα είδε στο φιλικό με τον Ατρόμητο ενώ υποστήριξε πως οι πράσινοι θα είναι ακόμα καλύτεροι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Ατρόμητο έμεινε ο τεχνικός του τριφυλλιού Γιάννης Αναστασίου. Όπως δήλωσε αμέσως μετά την λήξη του ματς ο έμπειρος τεχνικός είδε πολλά καλά πράγματα ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα είναι ακόμα καλύτερη στην αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης καθώς αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή της προετοιμασίας.

Ο Αναστασίου δεν θέλησε να μιλήσει για τις μεταγραφές λέγοντας ότι το μυαλό του είναι επικεντρωμένο στους παίκτες που έχει στην διάθεση του και όχι σε άλλους ποδοσφαιριστές.

"Είδαμε πολλά και ευχάριστα πράγματα. Το καλό ήταν ότι ο Ατρόμητος έπαιξε με τρία στόπερ και αυτό μας προβλημάτισε αλλά εμείς διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Το ευχάριστο για μας είναι ότι μετά από 3,5-4 εβδομάδες όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, είναι φιτ και αυτός είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα".

"Ναι αυτό είναι σημαντικό παίζουμε γρήγορα και βγάζουμε ενέργεια. Έτσι ήταν το πρόγραμμα να είμαστε έτοιμοι αυτή την περίοδο και να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης".

"Το μυαλό μου είναι σε αυτούς που είναι εδώ. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές έχουν το μυαλό τους αλλού. Εμένα προτεραιότητα μου είναι οι παίκτες που είναι εδώ πέρα".

Τους κάνει το τραπέζι

Εν τω μεταξύ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου την Πέμπτη το μεσημέρι θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα των πράσινων σε εστιατόριο στην Βούλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ