ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν τα έχουμε παρατήσει"

Αναστασίου: "Δεν τα έχουμε παρατήσει"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ο αποκλεισμός από τους "32" του Europa δε μειώνει το κίνητρο του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ντινάμο στη Μόσχα (27/11, 18:00). Τι είπε ο Σίλντενφελντ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ντινάμο στη Μόσχα: "Ήρθαμε εδώ να παίξουμε και να παρουσιάσουμε όμορφο και καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ελπίζουμε πως οι θεατές και όσοι δουν τον αγώνα από την τηλεόραση, θα μείνουν ικανοποιημένοι από το θέαμα του αγώνα.

Ξέρουμε πως ήδη έχουμε αποκλειστεί από αυτό τον όμιλο, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετούς πόντους που δεν θα επιστρέψουν αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει το κίνητρό μας.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Το τελευταίο παιχνίδι μας ήταν στις 9 Νοεμβρίου και μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιδράσει αρνητικά στους ποδοσφαιριστές και αύριο (σ.σ. 27/11) θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά από τόσο μεγάλη αποχή".

Σίλντενφελντ: "Το καλύτερο δυνατό για τη νίκη"

"Απέναντι στη Ντιναμό θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε, θα πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και οργανωμένα.

Σε ό,τι αφορά τη Ντιναμό, είναι ιδιαίτερο για εμένα να αγωνίζομαι απέναντι στην πρώην ομάδα μου, αλλά δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Με τους πρώην συμπαίκτες μου, έχω επαφές κατά καιρούς, θα τα ξαναπούμε και την ώρα του αγώνα. Είμαι χαρούμενος που θα τους δω και πάλι. Για να επιστρέψουμε στο συναίσθημα. Παίζω ποδόσφαιρο για την ομάδα μου και τον εαυτό μου.

Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Σαφώς και το συμβόλαιό μου με τη Ντιναμό τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά δεν θα ανανεωθεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ