ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι εδώ"

Αναστασίου: "Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι εδώ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου επισήμανε τη σημασία της ολοκλήρωσης του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού και εντόπισε τα λάθη που έγιναν στο φιλικό με τη Μπριζ.

Στο πρώτο δυνατό φιλικό του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2015, ο Γιάννης Αναστασίου εντόπισε τα λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη βελτίωση τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ και στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, κάτι που έχει εξαιρετική σημασία!

"Σε αυτό το παιχνίδι κάναμε πολλά επιπόλαια λάθη σε επίπεδο οργάνωσης. Δεν αφορούσαν την τεχνική ή την τακτική μας. Φάνηκε ότι ήταν θέμα οργάνωσης στις πιο πολλές μπαλιές, που βγαίναμε δεύτερη στη μπάλα. Έχει να κάνει με την κούραση, αλλά αυτό το ξέραμε στην παρούσα φάση. Είδαμε και έναν πιθανό αντίπαλο για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, να δούμε το παιχνίδι το δικό τους, να δούμε και το δικό μας. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, ήταν ένα καλό τεστ για τα παιδιά και το κυριότερο, ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμίες. Πρέπει να δουλέψουμε στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα, γιατί φάγαμε πολλές φάσεις στην πλάτη μας. Έχουμε τρεις βδομάδες και θα δουλέψουμε να είμαστε πιο έτοιμοι" κατέληξε ο Αναστασίου στον απολογισμό του παιχνιδιού.

Ακολούθως, σχολίασε την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Σάντσεθ: "Κάθε ποιοτικός ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξέρει τη θέση, έχει την εμπειρία από υψηλό επίπεδο και θα μας βοηθήσει. Το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα είναι έτοιμη, υπολογίζω σε όλους και θα δουλέψουμε στις επόμενες ημέρες, για να βελτιωθούμε".

Όσο για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, υπογράμμισε: "Ο στόχος ήταν να κλείσει το ρόστερ το συντομότερο δυνατό, αρχίσαμε βάση πλάνου και αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση γιατί ικανοποιήθηκαν οι επιθυμίες μας".

Κλείνοντας, μίλησε για τη Μπριζ: "Αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δύσκολο να κάνω πρόβλεψη. Για όλους μας είναι δύσκολο αυτό το στάδιο. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ