ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θέλαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Αστέρα"

Αναστασίου: "Θέλαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον σκοπό που εξυπηρετούσε το σύστημα που χρησιμοποίησε.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη στην Τρίπολη με τους παίκτες του τριφυλλιού να ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του Γιάννη Αναστασίου και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αντιμετωπίσουν τους Αρκάδες

Ο τεχνικός των πράσινων στάθηκε στο πλάνο του τριφυλλιού τονίζοντας ότι ο στόχος ήταν να χαλάσει το παιχνίδι του Αστέρα και το πέτυχαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Για εμάς το ματς τελείωσε και προχωράμε. Ο Αστέρας μας έβαλε δύσκολα μέσα στη χρονιά, αλλά σήμερα ήμασταν καλοί, όπως έπρεπε και προχωράμε.

Με τις απουσίες που είχαμε και το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει παίκτες που στο ψηλό παιχνίδι είναι αρκετά επικίνδυνοι, θέλαμε μια ομάδα να έχει το έλεγχο και να είμαστε εμείς που θα δημιουργήσουμε το πρόβλημα. Αυτό λειτούργησε ο καλά, ο Αστέρας είναι καλός, έχει βάθος στο ρόστερ και το έχει δείξει. Όποιος και να έπαιζε θα ήταν καλός".

Για το σύστημα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός και τον στόχο του;
"Ο στόχος μας ήταν να χαλάσουμε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης. Θέλαμε να περιορίσουμε το πεδίο του Ρόλε και να κάνουμε πιο δύσκολο το έργο του Μπαράλες. Νομίζω πως αυτό το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό".

*Κόπηκαν 2.536 εισιτήρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ