ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Σαν μια γροθιά, θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια"

Αναστασίου: "Σαν μια γροθιά, θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση που έδειξαν στη νίκη επί της Ξάνθης.

Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις του Γιάννη Αναστασίου με τους παίκτες δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο τους και ο ενδεδειγμένος τρόπους για να αποκατασταθούν, είναι οι νίκες. Το διπλό επί της Ξάνθης στα Πηγάδια αποτελεί μία καλή αρχή και ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλησε να εκμεταλλευτεί την περίσταση.

Ο Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια για το τελικό σκορ και προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να ενωθούν για το κοινό καλό...

"Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν σημαντικό αυτό που πετύχαμε. Νικήσαμε σε ένα ένα δύσκολο γήπεδο και δείξαμε ότι αν λειτουργούμε ως ομάδα και είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να είμαστε σαν γροθιά" ανέφερε ο Αναστασίου, απευθυνόμενος στους παίκτες, μετά τη λήξη του ματς στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Επιπροσθέτως, ο Αναστασίου με αφορμή τη διαιτησία του Βοσκάκη, προετοίμασε τους παίκτες για όσα θα συναντήσουν στο άμεσο μέλλον και εκτίμησε ότι με την ενότητα, θα τα ξεπεράσουν.

"Μ’ αυτό το πνεύμα μπορούμε να κάνουμε πολλά και θα το δείτε. Ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια. Είδατε τι αντιμετώπιση είχαμε. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Τα ίδια θα πάνε να μας κάνουν και στα επόμενα παιχνίδια. Μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα, αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Αλλιώς δεν θα τα καταφέρουμε" ήταν τα λόγια του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ