ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: ''Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη''

Αναστασίου: ''Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη''
Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2018. ''Βάλαμε τις βάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Να πάμε ψηλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα'' είπε.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (7/4) ολοκληρώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Ο 42χρονος τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου παρουσία και του προέδρου του τριφυλλιού Γιάννη Αλαφούζου αλλά και τον Βόκολου, Φύσσα υπέγραψε στους ''πράσινους'' μέχρι το 2018, όπως ασφαλώς και οι συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος.

Ακολούθως ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί από εδώ και στο εξής, αναφέροντας:

''Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου για αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείξανε από την πρώτη μέρα. Θεωρώ μεγάλη ευθύνη και παράλληλα μεγάλη υποχρέωση από πλευράς δικιάς μου από την στιγμή που βάλαμε τις βάσεις να γίνουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη περίοδο σαν ομάδα για να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό θέλουμε, να γινόμαστε καλύτεροι".

Είναι προσωπικός ο στόχος ή ομαδικός;
" Θα έλεγα δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι καθαρά αυτό που ταιριάζει με τον σύλλογο και όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο από αυτή τη θέση ο μόνος στόχος είναι να πηγαίνεις πάντα ψηλά. Αυτό που είπα και πριν το σημαντικό είναι ότι μπήκαν οι βάσεις και γίνεται η προσπάθεια να πάμε στο επόμενο επίπεδο, δηλαδή να διακριθούμε στην Ευρώπη και παράλληλα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα''.

Αναστασίου: ''Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη''

Για το ότι θα γίνει ο μακροβιότερος Έλληνας τεχνικός στον πράσινο πάγκο είπε;
''Ειλικρινά δεν το σκέφτηκα καθόλου για μένα αυτό που μετράει είναι η δουλειά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να λέω πολλά λόγια και προτιμώ πάντοτε την δουλειά γιατί είμαι χαμηλών τόνων".

Τι περιμένετε να δείτε από την ομάδα τη νέα σεζόν και τι θα γίνει αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας;
"Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και και να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας. Χρειαζόμαστε ενίσχυση για να ανέβουμε επίπεδο και το έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο, αλλά και με τους Φύσσα και Βόκολο. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Θα δείτε στην πορεία".

Πόσο εύκολο είναι να χειριστεί κάποιος ένα νεανικό ρόστερ;

"Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις να κάνεις με νέους χαρακτήρες και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά γιατί οι περισσότεροι ήταν παιδιά. Κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα είναι δύσκολο να τα επαναλαμβάνεις.Είμαστε πάνω από τα παιδιά και εγώ και οι συνεργάτες μου. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Είμαστε διψασμένοι για περισσότερα πράγματα''.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ: ' 'Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018'' επισημαίνεται.

Αναστασίου: ''Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη''

Φιλοξενείται και δήλωση του Αναστασίου στην επίσημη ιστοσελίδα του ''τριφυλλιού'' μετά τις υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ: ''Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα''.

Αναστασίου: ''Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη''
INTIME SPORTS


Ο Γιάννης Αναστασίου βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018

Αναστασίου: ''Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη''
INTIME SPORTS


Ο 42χρονος τεχνικός θέλει στα επόμενα χρόνια να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και προς τα εκεί... κοιτάζει

Αναστασίου: ''Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη''
INTIME SPORTS


Οι καρποί της δουλειάς του έχουν φανεί αυτά τα δυο χρόνια και τώρα σηκώνει μανίκια για ακόμα σκληρότερη δουλειά που θα φέρει τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο ψηλά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ