ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Παίξαμε καλά αλλά μας κόστισε η κούραση και η απειρία"

Αναστασίου: "Παίξαμε καλά αλλά μας κόστισε η κούραση και η απειρία"

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των πράσινων στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού με την Σοθιεδάδ και υποστήριξε ότι το φιλικό με τους Ισπανούς αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ για το τριφύλλι.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε αυτά που ήθελε να δει στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Σοθιεδάδ και έβγαλε τα συμπεράσματα του κόντρα σε μια πολύ καλή ισπανική ομάδα όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο 42χρονος προπονητής δήλωσε ότι η κούραση και η απειρία στο τέλος στοίχισε το ματς στους πράσινους και τόνισε πως πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στα ματς με την Γκαμπάλα για το Europa League.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ για εμάς με μία από τις τοπ ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος. Χρησιμοποιήσαμε αρκετούς παίκτες διότι το σημαντικό για εμάς είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι. Θέλαμε να δούμε τη φυσική κατάσταση της ομάδας, αλλά και κάποια τακτικά κομμάτια για αυτό και προσπαθήσαμε να παίξουμε με δύο διαφορετικά συστήματα σε κάθε ημίχρονο. Παίξαμε καλά, αλλά λίγο η κούραση και λίγο το γεγονός ότι έχουμε όχι και τόσο έμπειρους παίκτες μας κόστισε το ματς.

Ήταν ένα μάθημα για αυτούς. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών μου στην προετοιμασία και τώρα το σημαντικό για εμάς είναι να εστιάσουμε στα πλέι οφ του Europa League και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε καλή εικόνα και να κερδίσουμε παιχνίδια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ