ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Οι οπαδοί στην Ελλάδα αποφασίζουν διάφορα στις ομάδες"

Αναστασίου: "Οι οπαδοί στην Ελλάδα αποφασίζουν διάφορα στις ομάδες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε σε εφημερίδα στην Ολλανδία για την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον μεταξύ άλλων στάθηκε και στην επιρροή των οπαδών στις ελληνικές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (15/9) τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ποιος άλλος από τον Γιάννη Αναστασίου θα ήταν ο καλύτερος για να μιλήσει στους Ολλανδούς. Ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού ξέρει πολύ καλά τους πράσινους ενώ φυσικά γνωρίζει τα πάντα και για τον Αίαντα.

Ο Αναστασίου μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι και τι θα πρέπει να προσέξει ο Άγιαξ στην Λεωφόρο ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από το τριφύλλι εκφράζοντας μια δυσαρέσκεια.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε σε εφημερίδα της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στην "Het Parool" και οι δηλώσεις του αναπαράχθηκαν από όλα τα ΜΜΕ στην Ολλανδία. Όπως το www.goal.com, με τον Γιάννη Αναστασίου να σημειώνει:

" Ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και έχει πολλούς καινούριους παίκτες. Από την άλλη και ο Άγιαξ ψάχνει αυτή τη στιγμή το κατάλληλο του σχήμα, αλλά ξέρω όμως κάτι καλά: Εάν ο Άγιαξ πάει στην Αθήνα για να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, δεν έχει καμία τύχη".

Και πρόσθεσε:

" Οι ελληνικές ομάδες κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Παίζουν πονηρά και δεν χρησιμοποιούν μόνο τα πόδια τους. Ο Άγιαξ θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ επιθετικός για να είναι σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη".

Ο Αναστασίου ρωτήθηκε και γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό και είπε:

"Το πλάνο που είχαμε, ήταν να χτίσουμε μία νέα ομάδα που θα βασίζεται σε νεαρούς παίκτες. Όπως ο Άγιαξ, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές ακαδημίες, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Όμως, δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα και ένιωθα άβολα και ανασφαλής. Οι οπαδοί στην Ελλάδα αποφασίζουν διάφορα στις ομάδες. Δρουν λες και τους ανήκει η ομάδα. Έρχονται ακόμη και στις προπονήσεις, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τους προπονητές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ