ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Να τελειώσουμε στο Βέλγιο"

Αναστασίου: "Να τελειώσουμε στο Βέλγιο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί της Μπριζ, αλλά, δεν παρέλειψε τις επισημάνσεις για την έλλειψη συγκέντρωσης.

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του, αλλά, και προβληματισμένος από την απόδοση στο πρώτο εικοσάλεπτο, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Τετάρτης (29/7).

Μιλώντας πριν την έναρξη του προγράμματος, ο προπονητής του Τριφυλλιού συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ με 2-1 και τους προϊδέασε για... φροντιστήριο μετά το ρεπό της Πέμπτης (30/7).

"Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη. Ακόμα και όταν στράβωσαν όλα, είχατε σωστή συμπεριφορά και φτάσατε στη νίκη. Σας είχα πει ότι εάν παίξετε όπως μπορείτε, θα νικήσουμε. Κάνατε όσα είπαμε, εφαρμόσατε αυτά που δουλέψαμε και βγήκε στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από εσάς", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αναστασίου.

Έπειτα, έκανε μία αναφορά στα λάθη και ζήτησε ανάλογη εμφάνιση στη ρεβάνς: "Έγιναν λάθη, κυρίως στα πρώτα λεπτά. Θα τα αναλύσουμε μετά το ρεπό και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Αλλά η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Δεν τελείωσε κάτι, έχουμε ένα προβάδισμα και πρέπει να πάμε στο Βέλγιο για να τελειώσουμε την πρόκριση".

Ο Αναστασίου προχώρησε σε ορισμένες συστάσεις για την έλλειψη συγκέντρωσης και για τα ατομικά λάθη, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες οφείλουν να ενεργούν με τη λογική και να αποφεύγουν τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Πρόσθεσε ότι εάν ήταν λίγο πιο προσηλωμένοι, η πρόκριση θα είχε ήδη κριθεί...

Σιωπηλός ο Σάντσεθ

Αλλιώς ήθελε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ο Σέρχιο Σάντσεθ και αλλιώς εξελίχτηκε, με μία ανόητη αποβολή, αδικαιολόγητη για την εμπειρία και την κλάση του Ισπανού. Στα αποδυτήρια ήταν σιωπηλός, δεν είχε διάθεση και αποχώρησε χωρίς να συμμετέχει στις αντιδράσεις που συνόδεψαν τη νίκη επί της Μπριζ.

Ο Σάντσεθ είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Αναστασίου προτού φύγει από το "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά, μόνο οι δυο τους γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ