ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Να είστε πιο ήρεμοι"

Αναστασίου: "Να είστε πιο ήρεμοι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά και επιχείρησε να την αλλάξει, μιλώντας στους παίκτες στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Η απόδοση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πλατανιά ήταν κακή, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αναστασίου να προχωρήσει σε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του στη διάρκεια της 15λεπτης διακοπής. Το γκολ του Ατζαγκούν δεν άλλαξε την άποψη του προπονητή, αφού ήταν ένα συμπτωματικό γεγονός και όχι προϊόν οργανωμένης επίθεσης.

"Δεν έχουμε συγκέντρωση, δεν έχουμε κίνηση και δεν αλλάζουμε γρήγορα τη μπάλα. Άλλα πράγματα δουλέψαμε αυτές τις μέρες και δεν τα κάνουμε. Δεν πρόκειται να πετύχουμε κάτι με αυτό τον τρόπο" τόνισε ο Αναστασίου.

Ο Αναστασίου προχώρησε σε παρατηρήσεις για το passing game, επισημαίνοντας ότι παίκτες πάσαραν χωρίς προσοχή και έδιναν τη δυνατότητα στους αντιπάλους να κερδίσουν εύκολες κατοχές και να βγάλουν αντεπιθέσεις. Επιπλέον, έδωσε οδηγίες στους Καρέλη, Κουτρουμπή, ώστε να παίξουν διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

"Να κρατήσουμε τη μπάλα, να την κυκλοφορούμε σωστά και να βρούμε ένα δεύτερο γκολ. Σας βλέπω πιεσμένους, προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και να κάνετε ότι λέμε" ήταν τα λόγια του Αναστασίου πριν την έξοδο των παικτών.

Κρίνοντας από το δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση του Παναθηναϊκού δεν άλλαξε και ο Αναστασίου δεν κατάφερε να περάσει όσα ήθελε στους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος και σίγουρα πρέπει να ανησυχήσει τον 42χρονο προπονητή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ