ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Μπορούμε ακόμα καλύτερα"

Αναστασίου: "Μπορούμε ακόμα καλύτερα"
STOLISVAGGELIS

Ο Γιάννης Αναστασίου παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων Αθλητών του Παναθηναϊκού όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του στο τριφύλλι και έβαλε τον πήχη ακόμα ψηλότερα. (VIDEO)

Την τιμητική του είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Αναστασίου με τον προπονητή των πράσινων να δίνει το παρών στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων Αθλητών και να βραβεύεται για την παρουσία του στο τριφύλλι.

Ο προπονητής των πράσινων ευχαρίστησε άπαντες για την τιμή που του έκαναν και έβαλε τον πήχη ακόμα ψηλότερα σημειώνοντας ότι η ομάδα τα έχει πάει καλά αλλά μπορεί και καλύτερα.

Ο Αριστείδης Καμάρας ήταν αυτός που έδωσε το βραβείο στον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης:

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε γιατί το θεωρώ μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ σήμερα, ειδικά με όλους εσάς που κάνατε αυτή την ομάδα μεγάλη και στην ουσία δίνεται την ευκαιρία σε μένα να βρίσκομαι και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Θέλω να πω ότι σίγουρα ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα αλλά το σημαντικό είναι ότι υπήρχε πίστη και αγάπη και ενότητα ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Προχωράμε και πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και το σημαντικότερο είναι ότι προσπαθεί να διατηρήσει το όνομα του Παναθηναϊκού ψηλά. Και θέλω να πιστεύω το καταφέρνουμε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό και πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα.

Είναι μεγάλη χαρά για μένα που βρίσκομαι εδώ και επαναλαμβάνω ότι το θεωρώ μεγάλη τιμή και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά".

Αναστασίου: "Μπορούμε ακόμα καλύτερα"
STOLISVAGGELIS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο επίκεντρο και μετά το πέρας της εκδήλωσης με αρκετούς εκ των Παλαίμαχων Αθλητών αλλά και ποδοσφαιριστών που έδωσαν το παρών να πλησιάζουν τον Γιάννη Αναστασίου και να του λένε μεταξύ άλλων: " Συνέχισε έτσι, έχεις φτιάξει πολύ ωραία ομάδα και μια ομάδα που έχει ήθος, μπράβο σου".

Από εκεί και πέρα ο Αντωνιάδης ήταν αυτός που τίμησε τον Δομάζο ενώ τιμήθηκε και ο Τσαρτσαρής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ''Saint George Lycabettus'', όπως κάθε χρόνο και πλην των τριών προαναφερθέντων βραβεύθηκαν οι Χρήστος Κέφαλος, Κώστας Νικηφόρος, Άγκι Παμπούλη (ήταν η μόνη που απουσίαζε λόγω του αγώνα βόλεϊ της ομάδας με τον σύζυγο της να παραλαμβάνει το βραβείο), Γιάννης Αϊδινιώτης, Γιώργος Αφρουδάκης, Αλέξανδρος Κέλογλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ