ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ξεχάστε τη Γκαμπάλα"

Αναστασίου: "Ξεχάστε τη Γκαμπάλα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έφερε τον Παναιτωλικό σε πρώτο πλάνο και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Επαναφέρει το ρόμβο στα χαφ.

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι συνεχόμενες αυτές τις ημέρες και δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο για μεμψιμοιρίες μετά την κακή απόδοση στο ματς με τη Γκαμπάλα. Ο Γιάννης Αναστασίου επισήμανε στους παίκτες του τη σημασία της νίκης στο Αγρίνιο και τους ζήτησε να επικεντρωθούν στον Παναιτωλικό.

Μην έχετε στο μυαλό σας τη Γκαμπάλα. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα στο Αγρίνιο και πρέπει να το νικήσουμε. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσουμε την αμυντική συμπεριφορά από το παιχνίδι με της Πέμπτης και να βελτιωθούμε επιθετικά. Είμαι σίγουρος ότι τα κάνουμε και θα νικήσουμε” ήταν τα λόγια του Αναστασίου.

Ο Αναστασίου είχε συζητήσεις και με τους συνεργάτες του, προκειμένου να καταλήξουν στις αλλαγές που θα κάνουν στην τακτική και στα πρόσωπα. Οι ενδείξεις συνηγορούν ότι θα επαναφέρει το ρόμβο στη μεσαία γραμμή και δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα τον στελεχώσουν.

Ο Stoiximan.gr "πληρώνει" ποσοστό 5,50 να παραμείνει ο Παναθηναϊκός αήττητος στην έδρα του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ