ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Κάναμε χαζά λάθη, χωρίς πίεση"

Αναστασίου: "Κάναμε χαζά λάθη, χωρίς πίεση"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του φιλικού με την Ουντινέζε στάθηκε στα λάθη που έκαναν σε ένα ακόμη φιλικό οι παίκτες του και τόνισε ότι η συγκέντρωση είναι τώρα το ζητούμενο για το τριφύλλι ενόψει Μπριζ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος του φιλικού με την Ουντινέζε δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τα λάθη που έκαναν οι πράσινοι τα οποία τα χαρακτήρισε χαζά και τα οποία στοίχισαν κόντρα στην Ουντινέζε.

Λάθη που οφείλονται στην συγκέντρωση που δεν είχαν οι πράσινοι στην διάρκεια του 90λεπτου και όπως είπε και ο 42χρονος τεχνικός θα στοιχίσουν αν επαναληφθούν και στο ματς με την Μπριζ αν και ο Έλληνας προπονητής εμφανίστηκε σίγουρος για την αλλαγή στην εικόνα του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Πιστεύω ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και για να κάνουμε το επόμενο βήμα θα πρέπει να αποφύγουμε τα χαζά λάθη που κάναμε χωρίς πίεση, δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο και βάζουμε τους εαυτούς μας κάτω από πίεση.

Ήταν το πρώτο ματς στην Λεωφόρο με τον κόσμο μας και οι παίκτες είχαν την διάθεση και την θέληση να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αλλά σε αυτό το επίπεδο και σε ότι έχει να κάνει με το ματς της Τρίτης πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και αρκετές δυνατότητες αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και σίγουρα την Τρίτη θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι".

Θεωρείτε ότι αυτά τα χαζά λάθη ήταν και η μοναδική παραφωνία της ομάδας σας ενόψει του αγώνα με την Μπριζ;
"Βασικά από την Δευτέρα ότι κάναμε αφορά το ματς της Τρίτης θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα, η τακτική, η ανάλυση είναι βασισμένη εκεί, όπως και το πλάνο μας πάνω στο ματς με την Μπριζ. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, αρκετά οργανωμένη, ήταν ένα καλό τεστ και θα μείνω σε αυτό που είπα ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στο ματς της Τρίτης. Εκεί θα είμαστε έτοιμοι".

Ο κόσμος γέμισε την Λεωφόρο και στηρίζει την προσπάθεια σας από το πρώτο φιλικό;
"Σίγουρα ο κόσμος στηρίζει την ομάδα την ομάδα, όχι μόνο σήμερα αλλά από την αρχή. Το γνωρίζουμε αυτό και θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε την Τρίτη με μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ