ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη"

Αναστασίου: "Ήμασταν πιο κοντά στη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου εξήρε τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στον Παναιτωλικό και ευχαρίστησε τη Γκαμπάλα για τη φιλοξενία.

Η απόδοση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Γκαμπάλα δεν ήταν καλή, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε να εστιάσει στα θετικά της βραδιάς. Αυτή ήταν η διάθεση των παικτών του και το μηδέν στην εστία, σύμφωνα με τον προπονητή του Τριφυλλιού.

Ακόμα, έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ευχαρίστησε τη Γκαμπάλα για τη φιλοξενία, επαινώντας και την ατμόσφαιρα στη Μπάκσελ Αρένα.

ΜΠΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον σε ένα κακό γήπεδο. Εμείς θέλαμε τη νίκη, όπως και η Γκαμπάλα, αλλά βάσει των ευκαιριών, ήμασταν πιο κοντά. Δυστυχώς δεν ευτυχίσαμε να σκοράρουμε και κρατάμε το θετικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς, αλλά και τη διάθεση που δείξαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και κυνηγήσαμε τη νίκη. Απόψε, τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο. Ευχαριστούμε την ομάδα της Γκαμπάλα και τον κόσμο του Αζερμπαϊτζάν για την ατμοσφαίρα και τη φιλοξενία, παρ' όλο που ακουγόταν καλά, η ατμόσφαιρα ήταν καλή και φιλική. Τους δίνουμε πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι να ανταποδώσουμε στην Αθήνα τη φιλοξενία.

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο ματς: Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα σίγουρο. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για 4 ματς σε δέκα μέρες, τώρα πάμε στο Αγρίνιο, τελείωσε για εμάς αυτό το ματς και η προσοχή μας είναι στο ματς της Δευτέρας.

Για το αν είναι πλεονέκτημα για την ομάδα του το 0-0: Είναι ένα ματς που τελείωσε για εμάς. Η προσοχή μας στρέφεται τώρα στο Αγρίνιο και μετά θα σκεφτούμε τη ρεβάνς.

Για την αντίδραση των παικτών του στον τραυματισμό του Λουντ: Είναι λογικό ότι όταν κάποιος πονάει και τεντώνει το γόνατο του και τραυματίζει κάποιον, να έρχεται η αντίδραση. Η αντίδραση ήταν όλων, τα παιδιά είναι ομάδα. Άλλο να βάλεις το σώμα σου και άλλο να τεντώνεις το γόνατο. Αυτό σκέφτηκαν οι παίκτες και ήταν λογικό να έρθει αυτή η αντίδραση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ