ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Είχαμε καλή φυσική κατάσταση, καλή κυκλοφορία και ηρεμία"

Αναστασίου: "Είχαμε καλή φυσική κατάσταση, καλή κυκλοφορία και ηρεμία"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για ένα ακόμη καλό παιχνίδι από την πλευρά των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το τρία στα τρία στα πλέι οφ και είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση θέλοντας έναν βαθμό ακόμη για να την κατακτήσει. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αναστασίου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του τριφυλλιού λέγοντας:

«Ήταν το τρίτο ματς σε μια εβδομάδα. Αρκετά επίπονο για τους παίκτες. Εμείς ξέραμε πως με θετικό αποτέλεσμα θα κάναμε το μεγαλύτερο βήμα για την πρώτη θέση. Πιστεύω ελέγξαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν μας απείλησε ουσιαστικά. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ, στο τέλος του ημιχρόνου και πήραμε το πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε την εστία μας, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρία να βάλουμε άλλο ένα γκολ, στη φάση του Μπεργκ, για να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι της Κυριακής, είπε:
" Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε προσοχή. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα είναι δύσκολο, όπως και το σημερινό".

Για το που κρίθηκε ο αγώνας:
«Εμείς έχουμε καλή φυσική κατάσταση, είχαμε καλή κυκλοφορία, ηρεμία και αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ».

Με το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" είπε:
"Μετά τη νίκη σήμερα έχουμε ένα προβάδισμα αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κάνοντας μια νίκη στη Λεωφόρο θα τελειώσει και οριστικά. Είχαμε ευκαιρίες σημειώσαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο για ένα διάστημα μας πίεζε ο ΠΑΟΚ και εμείς δεν παίζαμε ποδόσφαιρο, γιατί γυρίζαμε συνέχεια την μπάλα πίσω και όχι μπροστά. Αλλά μετά από ένα 15' βγήκαμε και πάλι μπροστά και πήραμε πάλι τον έλεγχο του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ