ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δυο λάθος αποφάσεις μας, κόστισαν το παιχνίδι"

Αναστασίου: "Δυο λάθος αποφάσεις μας, κόστισαν το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανθρακικό πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα και απέδωσε το ποδόσφαιρο που ξέρει αλλά έκανε κάποια αδικαιολόγητα λάθη τα οποία και στοίχισαν στο τριφύλλι.

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του και έδωσαν την ευκαιρία στον Πανθρακικό να πάρει τη νίκη στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός των πράσινων δεν θέλησε να μιλήσει για την διαιτησία αν και φάνηκε εκνευρισμένος από πολλές απαντήσεις που έδωσε ενώ όπως σημείωσε είδε θετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε:

«Μετά από μία ακόμη διακοπή ήρθαμε στην Κομοτηνή για να παίξουμε απέναντι στον Πανθρακικό ο οποίος παλεύει για να μείνει στην κατηγορία. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Νομίζω ότι η συνολική εικόνα του αγώνα μας αδικεί. Ίσως θα έλεγα αδικήσαμε τους εαυτούς μας για ακόμη μία φορά.

Ο Πανθρακικός δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία και τους κάναμε δώρο δύο γκολ. Αντίθετα εμείς σημειώσαμε ένα και σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο γιατί είχαμε τις ευκαιρίες.

Αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν δεν σημειώνεις γκολ μετά από τόσες ευκαιρίες δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Αλλά από την άλλη θα έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι από τη στιγμή που βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι να κάνουμε καλύτερη διαχείριση.

Στο σημείο που έφτασε το παιχνίδι όταν βλέπεις ότι φτάνει στο 90’-91’ και δεν έρχεται η νίκη, έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα και να τελειώσουμε το ματς.

Θα έλεγα πάντα η θέληση να κερδίσεις μερικές φορές σε κάνει να παίρνεις λάθος αποφάσεις και δυστυχώς σήμερα δύο λάθος αποφάσεις καθόρισαν το παιχνίδι».

Για την αντίδρασή του να ζητήσει από τους παίκτες του μετά το 2-1 να πετάξουν τη μπάλα πλάγιο άουτ για να λήξει ο αγώνας είπε:
«Θέλω να μιλήσω μόνο για ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για τη δική μου εικόνα».

Για το αν είδε αδιαφορία των παικτών του στα προηγούμενα ματς:
«Αδιαφορία δεν θα το έλεγα. Και δεν θα έλεγα ότι τα παιδιά δεν προσπαθούν, προσπαθούν αλλά το ποδόσφαιρο είναι και άθλημα ψυχολογίας. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τη ψυχολογία των παιδιών, την ψυχολογία της ομάδας αλλά κάποιοι άλλοι αστάθμητοι παράγοντες πολλές φορές κοιτάζουν να μας χαλάσουν την ψυχολογία αυτή».

Για την εικόνα της ομάδας:
«Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν τόσο καλή όσο στο δεύτερο αλλά είχαμε τον έλεγχο, προερχόμασταν από κάποια άσχημα αποτελέσματα την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Καρέλη και σίγουρα αν σκοράραμε η εικόνα θα ήταν διαφορετική. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Από ένα προσωπικό λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Δεν μπορείς 90’ λεπτά να έχεις την ίδια εικόνα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία, έπαιξε ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο που ξέρει, δημιούργησε φάσεις αλλά δεν τις τελείωσε όπως θα έπρεπε».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ενώ είχε κατοχή μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, απάντησε:
«Πόσες θα έπρεπε να δημιουργήσει δηλαδή κατά την κρίση σας; Θα φροντίσω την επόμενη φορά να κάνουμε δύο παραπάνω για να σας ικανοποιήσουμε».

Για το πώς θα βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού:
«Την αγωνιστική εικόνα τη διορθώσαμε σήμερα η εικόνα ήταν πολύ καλή. Το αποτέλεσμα χρειαζόμαστε μια νίκη για ψυχολογία, για πολλούς λόγους και αυτή να συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα ειδικά στο δεύτερο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά το ματς διαρκεί 90 λεπτά όχι 45' δυστυχώς δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως έπρεπε. Το σημαντικό είναι στο επόμενο ματς να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί αλλά παράλληλα πρέπει να είμαστε και αποτελεσματικοί».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ