ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών"

Αναστασίου: "Δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση του τριφυλλιού στην Ξάνθη τονίζοντας ότι οι πράσινοι δεν έκαναν τίποτα από όσα έπρεπε να κάνουν.

Λίγες μέρες μετά το 4-0 επί του Πανθρακικού ο Παναθηναϊκός γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα του με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του και ο τεχνικός των πράσινων ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την Ξάνθη για την οποία σημείωσε πως οι παίκτες του τριφυλλιού δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού ζήτησε μάλιστα συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο και υποστήριξε τους πράσινους.

Χαρακτηριστικά ο Αναστασίου σημείωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την δίκαιη νίκη της. Δουλέψαμε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας και θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο μας που μας υποστήριξε τόσο θερμά. Δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς η απουσία του Μπεργκ έγινε την τελευταία στιγμή, δεν επιτρέπεται όμως να εξαρτόμαστε από έναν παίκτη. Ήμασταν κακοί, δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι επικίνδυνη ομάδα, το ξέραμε, αλλά στα πρώτα 15′ χάναμε 2-0. Πιστεύω ότι θα χαθούν αρκετοί πόντοι από όλες τις ομάδες και το πρωτάθλημα έτσι γίνει πιο ανταγωνιστικό πρέπει να ετοιμαστούμε για την συνέχεια».

Για το εάν η “οπισθοχώρηση” του Μέντες στην άμυνα δημιουργεί προβλήματα στη μεσαία γραμμή:
«Ο καθένας το βλέπει με το δικό του μάτι. Εγώ δεν το βλέπω έτσι»

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:
«Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, θα δούμε τι θα πάρουμε και αν θα πάρουμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ