ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν είναι καλύτεροι από εμάς"

Αναστασίου: "Δεν είναι καλύτεροι από εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στην σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του ζήτησε από τους πράσινους να είναι συγκεντρωμένοι και να κρατήσουν πάση θυσία το μηδέν στην άμυνα. Δεν έδειξε ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Τρίτη (28/7) αντιμετωπίζοντας την Μπριζ. Μια υπολογίσιμη αντίπαλο αλλά όχι καλύτερη από το τριφύλλι όπως είπε και ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του σε μια σύντομη ομιλία την Δευτέρα. Ο 42χρονος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του τρία πράγματα. Να είναι συγκεντρωμένοι, να μην δεχτούν γκολ και να μην παρασυρθούν από τον κόσμο που θα γεμίσει την Λεωφόρο.

Χαρακτηριστικά ο Αναστασίου τους είπε:

"Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ξέρετε όλοι τι σημαίνει για την ομάδα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενώ βασικό είναι να μην δεχτούμε γκολ. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρετε ότι δεν είναι πιο καλός από εμάς.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα υπάρχει ενθουσιώδης ατμόσφαιρα και θα πρέπει να μην παρασυρθούμε εμείς απ' αυτό. Να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε με πάθος και δύναμη και να είμαστε αυτοί που πρέπει για να νικήσουμε".

Δεν έδειξε τα πλάνα του, προβληματισμός για τον τερματοφύλακα

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του τριφυλλιού ο Γιάννης Αναστασίου δεν έδειξε τα πλάνα του στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στην Λεωφόρο τοποθετώντας ανάμεικτα τους ποδοσφαιριστές του και τα όποια συμπεράσματα βγαίνουν με βάση τα όσα είχε δείξει τις προηγούμενες μέρες. Το σίγουρο είναι πως ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για τον γκολκίπερ με τον Στιλ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα στο 4-4-2 σε ρόμβο που έχει στο μυαλό του να παρατάξει τους πράσινους ο Αναστασίου τις θέσεις στην τετράδα της άμυνας θα καταλάβουν οι Βέμερ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης και Πράνιτς. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Κουτρουμπής, έχοντας δεξιά του τον Ζέκα και στην κορυφή του ρόμβου τον Νίνη. Την θέση στα αριστερά του "Κούτρου" θα πάρει πιθανότατα ο Ατζαγκούν εκτός και αν ο Αναστασίου επιλέξει τον Λαγό. Αυτό είναι και το δεύτερο δίλημμα της πράσινης ενδεκάδας.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Καρέλης και Μπεργκ έχοντας φυσικά ως στόχο να παραβιάσουν την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει στη νίκη.

Δεν πήγε στο ξενοδοχείο ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Λεωφόρο και παρακολούθησε την προπόνηση των πράσινων ενώ μετά το τέλος της είχε και ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ μόνο με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού δεν θέλησε εν συνεχεία να μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού όπως το συνηθίζει. Άλλωστε έδειξε με την παρουσία του στο "Απόστολος Νικολαϊδης" ότι είναι δίπλα στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ