ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον Πανθρακικό"

Αναστασίου: "Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον Πανθρακικό"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον Πανθρακικό ενώ όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού.

Την Τετάρτη το βράδυ ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν στην τηλεόραση το ματς του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό θέλοντας να έχουν μια πρόσφατη εικόνα από τον προσεχή τους αντίπαλο.

Την Παρασκευή το πρωί στην προπόνηση των πράσινων ο 42χρονος τεχνικός θέλησε να μοιραστεί κάποια από όσα είδε με τους ποδοσφαιριστές του ενώ όπως γίνεται σχεδόν πριν από κάθε ματς σημείωσε ότι εκτενέστερη ανάλυση του αντιπάλου θα γίνει τις παραμονές του αγώνα στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η ομάδα.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες: " Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στον αντίπαλο μας. Είναι μια καλή ομάδα και ιδίως στην έδρα της. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χρησιμοποίησε δυο διαφορετικά συστήματα στην διάρκεια του ματς καθώς έπαιξε και με τρεις στην άμυνα αλλά και με τέσσερις. Συνηθίζει να αλλάζει τρόπο παιχνιδιού και να προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την δική μας απόδοση".

Εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου έχει να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες απουσίες καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος και πρέπει να δει ποιοι θα τους αντικαταστήσουν. Ιδίως στην μεσαία γραμμή το πρόβλημα είναι μεγαλύτερος καθώς ο 23χρονος μέσος είναι ο πιο δυναμικός χαφ των πράσινων. Μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια ο 42χρονος προπονητής συνηθίζει να δοκιμάζει και κάποια άλλα σχήματα και παίκτες ενόψει πλέι οφ και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάτι ανάλογο να συμβεί και την Κυριακή.

Στην αποστολή ο Μυρθιανός;

Θέση στην αποστολή του Παναθηναϊκού διεκδικεί και ο Δημήτρης Μυρθιανός. Ο νεαρός άσος των πράσινων όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού και δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αναστασίου να του δώσει την ευκαιρία και να τον πάρει μαζί του στην 20άδα. Άλλωστε ο Χουχούμης αντιμετώπιζε πρόβλημα όλο το προηγούμενο διάστημα και δεν είναι σίγουρο ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ