ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάσες σε "Σίφο", Ζέκα, Νάνο

Ανάσες σε "Σίφο", Ζέκα, Νάνο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου προετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα των πράσινων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Βασικός ο Στιλ, επανέρχονται Χουχούμης, Ατζαγκούν.

Ο "Γολγοθάς" του Παναθηναϊκού με τα συνεχόμενα παιχνίδια συνεχίζεται και μπορεί την Κυριακή ο Γιάννης Αναστασίου να έκανε μόλις τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ντινάμο αλλά τώρα ενόψει Κυπέλλου το αρχικό σχήμα του τριφυλλιού θα έχει περισσότερες.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου πλην του Μέντες που είναι τραυματίας να ξεκουράσει και τους Σίλντενφελντ, Ζέκα, Νάνο. Ίσως και τον Πράνιτς ενώ σίγουρα δεν θα αγωνιστεί και ο Κοτσόλης.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και ο Καρέλης που ήταν βασικός και στο ματς με τους Ρώσους αλλά και την Κυριακή.

Αντίθετα στην ενδεκάδα αναμένεται να επανέλθουν οι Χουχούμης, Ατζαγκούν, Μπούρμπος και φυσικά ο Στιλ ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε ο Άγγλος να πάρει και δυο συνεχόμενα ματς αγωνιζόμενος και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Νίκη Βόλου αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από την απόδοση του την Τετάρτη.

Επίσης θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει και ο Μπαϊράμι ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά σε επίσημο ματς αναμένεται να είναι ο Σταματάκης.

Ενοχλήσεις ο Μπερίσα

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Μπερίσα. Ο νεαρός Σουηδός ταλαιπωρείται από κάτι μικροενοχλήσεις στο πόδι και ίσως αυτές του στερήσουν την συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και καθυστερήσουν το επίσημο ντεμπούτο του.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του τόσο μετά το ματς με τον Πλατανιά όσο και πριν την προπόνηση της Δευτέρας και μεταξύ άλλων τους είπε:

«Μπράβο για την νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Έτσι πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος και κόντρα σε όλους. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, δεν το θέλουμε κιόλας. Ήταν μία σημαντική νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιώσουμε τα λάθη που ξανακάναμε».

«Κοιτάμε μπροστά, πλέον.Έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι του Κυπέλλου στον Βόλο με τον Ολυμπιακό. Θέλω σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Να ξεκινήσουμε καλά για να μην... τρέχουμε στην συνέχεια και έχουμε προβλήματα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ