ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Μπουζούκης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μπουζούκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στους πράσινους μέχρι το 2020.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/5) ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους πράσινους για δυο ακόμα χρόνια.

Από το τριφύλλι είχαν κάνει πρόταση ανανέωσης στον 20χρονο μέσο εδώ και σχεδόν ένα μήνα όπως επίσης και στους Ευαγγέλου, Μαυρομάτη, Ξενόπουλο και Τριανταφυλλόπουλο. Οι τρεις τελευταίοι είχαν απαντήσει εδώ και μέρες θετικά στον Παναθηναϊκό και απέμεναν οι Μπουζούκης και Ευαγγέλου.

Ο 20χρονος μέσος ύστερα από συζητήσεις με τους πράσινους και παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από Αστέρα και ΠΑΣ επέλεξε τελικά να πει ναι στον Παναθηναϊκό και να παραμείνει στο τριφύλλι στο οποίο βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια προερχόμενο από τις ακαδημίες της Πρέβεζας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ