ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε με τη Χαποέλ ο Άλτμαν

Ανανέωσε με τη Χαποέλ ο Άλτμαν

Ο Ισραηλινός επιθετικός, Όμρι Άλτμαν, ο οποίος απασχόλησε τον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, συμφώνησε με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ έως τον Ιούνιο του 2018.

Ένα μήνα πριν, ο Όμρι Άλτμαν ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και διαπραγματεύτηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 22χρονος Ισραηλινός επιθετικός ισχυριζόταν πως μπορούσε να αποδεσμευτεί από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ και είχε προσφύγει σε Περιφερειακό Δικαστήριο του Ισράηλ, για να κερδίσει την ελευθερία του.

Η υπόθεση είχε εκδικαστεί ανήμερα (31/1) της λήξης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Άλτμαν ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, αφού δεν προσκόμισε κάποιο επίσημο έγγραφο, ενώ η FIFA ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Ωστόσο, εκείνες οι μέρες ανήκουν οριστικά στο παρελθόν... Μετά την άρνηση του Λυμπερόπουλου να εμπλέξει τον Παναθηναϊκό σε δικαστική διαμάχη με την Χαποέλ, ο Άλτμαν επέστρεψε στην πατρίδα του.

Αμέσως, επανεντάχτηκε στις προπονήσεις της ομάδας του, μετά από μερικές ημέρες αγωνίστηκε κανονικά και πριν μερικές ημέρες, συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, που έληγε στις 30 Ιουνίου του 2017.

Ο Άλτμαν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ για έναν ακόμα χρόνο, με καλύτερους οικονομικούς όρους και στη συμφωνία προβλέπεται ρήτρα εξαγοράς 100.000 ευρώ, ενώ απέσυρε και την προσφυγή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ