ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε και με Στάικο ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πασχάλης Στάικος μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τρίτη το απόγευμα και ανανέωσε έως το 2020 το συμβόλαιο του με το τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2020 θα είναι και ο Πασχάλης Στάικος με το νεαρό μέσο να γίνεται ο δεύτερος που ανανέωσε το συμβόλαιο του μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη έως το 2020.

Ο μέσος του τριφυλλιού, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των πράσινων αλλά έχει τραβήξει πολλά με θέματα υγείας που έχει πλέον ξεπεράσει, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τρίτη το απόγευμα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Πασχάλη Στάικου έως τον Ιούνιο του 2020. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2009, διατέλεσε αρχηγός των ομάδων μικρότερων ηλικιών και την τελευταία διετία αποτελεί στέλεχος της επαγγελματικής ομάδας. Το Τριφύλλι στηρίζει και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Πασχάλη».

Ο 21χρονος Στάικος τη φετινή σεζόν έπαιξε μόλις σε ένα παιχνίδι της Souper League αλλά αν τη νέα χρονιά δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού θα μπορούσε να εξελιχθεί και στην έκπληξη της σεζόν για τους πράσινους.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ο επόμενος που θα ακολουθήσει μετά τους Χατζηγιοβάνη, Στάικο είναι ο Ευαγγέλου που και αυτός θα υπογράψει επέκταση μέχρι το 2020. Αυτές τις μέρες ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στις προπονήσεις της Εθνικής Ελπίδων και θα αγωνιστεί στα δυο φιλικά με Σερβία και Βουλγαρία στις 9 και 12 Ιουνίου αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ