ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Μαρινάκης στον Παναθηναϊκό

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Μαρινάκης στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Μαρινάκης θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο ακόμη αφού ήρθε σε συμφωνία με τους πράσινους για επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι εισηγήθηκε την παραμονή του Νίκου Μαρινάκη και μετά το καλοκαίρι που έληγε το συμβόλαιο του και η διοίκηση των πράσινων ήρθε άμεσα σε συμφωνία με τον νεαρό άσο για την επέκταση για ένα χρόνο ακόμα, μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Μαρινάκης υπέγραψε το προηγούμενο διάστημα το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι και για αυτό ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση του τριφυλλιού ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Νίκο Μαρινάκη για την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου των δυο πλευρών, κατά ένα χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ο κόσμος έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και θέλει δουλειά στην προπόνηση και πράξεις στο γήπεδο».

Παιδί της ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Μαρινάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έχοντας αποκτηθεί σε πολύ μικρή ηλικία από ομάδα της Κρήτης όπου και κατάγεται.

Ο 22χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 12/09/1993) έγινε επαγγελματίας από το τριφύλλι και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση την σεζόν 2013-14 κάνοντας το ντεμπούτο του στις 18 Αυγούστου 2013 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τη φετινή σεζόν αρχικά ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Παναθηναϊκού και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στην διάρκεια όμως και για κάποιο διάστημα μπήκε στο περιθώριο αλλά με την σκληρή δουλειά του κατάφερε να πάρει άλλη μια ευκαιρία και να την εκμεταλλευτεί και τώρα έφτασε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Η καριέρα του νεαρού άσου

2013-14 Παναθηναϊκός 21
2014-15(Α) Νίκη Βόλου 13
2014-15 Παναθηναϊκός 3
2015-16 Παναθηναϊκός 16

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ