ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανεώνει και ο Κότσαρης στον Παναθηναϊκό

Ανανεώνει και ο Κότσαρης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η έλευση του Νίκου Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό άλλαξε τα δεδομένα στους γκολκίπερ των πράσινων ενόψει της νέας σεζόν. Διαβάστε στο sport24.gr πως θα διαμορφωθεί το τιμ των γκολκίπερ.

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να υπογράψει το επόμενο διάστημα ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Το συμβόλαιο του γκολκίπερ του τριφυλλιού και της Εθνικής Νέων που έφτασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και σε λίγους μήνες αν δεν ανανεώσει θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα αυτός θέλει. Στο τριφύλλι έχουν κάνει μια πρώτη κρούση στον εκπρόσωπο του νεαρού γκολκίπερ και τον έχουν ενημερώσει για την πρόθεση τους να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, ανανεώνοντας το ήδη υπάρχουν για δύο ή τρία χρόνια ακόμη.

Άλλωστε οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την Εθνική Νέων τράβηξαν το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων προς το πρόσωπο του και φυσικά στο τριφύλλι δεν θα ήθελαν να χάσουν έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ που διαθέτει η ακαδημία των πράσινων.

Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα

Στο θέμα των γκολκίπερ της φετινής σεζόν στο τριφύλλι η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί πλέον με την ελευση του Νίκου Γιαννακόπουλου. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και όπως όλα δείχνουν ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος παρά το γεγονός ότι έχει ανανεώσει και αυτός το συμβόλαιο του για δυο ακόμα χρόνια αναμένεται να πάει να αγωνιστεί δανεικός.

Συγκεκριμένα πριν την έλευση του 23χρονου πορτιέρο από τον Πανιώνιο το πλάνο ήταν ο Στιλ να είναι βασικός, ο Κοτσόλης δεύτερος και ο Αναγνωστόπουλος ως τρίτος παλεύοντας όμως με τον 35χρονο πορτιέρο για την θέση πίσω από τον Στιλ. Σε αυτό το σενάριο υπήρχε το ενδεχόμενο ο Κότσαρης μετά την ανανέωση του να πήγαινε κάπου ως δανεικός καθώς στο τριφύλλι τον πιστεύουν αρκετά και θέλουν να πάρει παιχνίδια.

Τώρα όμως υπάρχει ο βασικός Στιλ, ο δεύτερος Κοτσόλης, ο τρίτος Γιαννακόπουλος που θα παλεύει με τον Κοτσόλη για την θέση του δεύτερου και οι Αναγνωστόπουλος, Κότσαρης. Πλέον και ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος δεν επιθυμεί να μείνει ως τέταρτος αλλά να πάει να παίξει σε μια ομάδα και να πάρει παιχνίδια στα χέρια του καθώς η εμπειρία είναι το ζητούμενο για έναν νεαρό γκολκίπερ και να παραμείνει στην ομάδα ο Κότσαρης για να συμπληρώνει την τετράδα των πορτιέρο της πρώτης ομάδας και να παίρνει αγώνες με την ομάδα των Νέων.

Ανανεώνει και ο Κότσαρης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ