ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνητικός ο Αλαφούζος για συνάντηση με Μαρινάκη

Αρνητικός ο Αλαφούζος για συνάντηση με Μαρινάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση του Κουτσοκούμνη για συνάντηση των 4 ισχυρών του ποδοσφαίρου, ενώ στην ΠΑΕ περιμένουν πράξεις από την Κυβέρνηση.

Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις διεργασίες της κυβέρνησης σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι τόσο σε επίπεδο εξαγγελιών, αλλά κυρίως στις πράξεις. Ασφαλώς, καλωσορίζουν κάθε εμπλοκή μιας υπηρεσίας που θα συμβάλλει στην επίσπευση των ερευνών, ωστόσο θα κρίνουν τα τελικά αποτελέσματα.

Η πάγια θέση τους είναι αυτή που εκφράστηκε δημοσίως από τον Γιάννη Αλαφούζο: δεν έχει νόημα να συνεχίζεται το πρωτάθλημα, ενώ η εγκληματική οργάνωση δρα ανενόχλητη.

Ωστόσο, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε, η ΠΑΕ εξέδωσε μία προσεκτικά γραμμένη ανακοίνωση αναφορικά με την αναστολή των πρωταθλημάτων, στην οποία σημειωνόταν πως "ο Παναθηναϊκός θα πειθαρχήσει στις αποφάσεις της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ".

Το ζητούμενο για τους διοικούντες το Τριφύλλι είναι το εξής: να μην αποτελέσει η αναστολή μία μεμονωμένη αντίδραση. Αντίθετα, στο διάστημα που θα διαρκέσει να συντελέσει στην απομάκρυνση και άλλων προσώπων, που έχουν μείνει στο άθλημα και συνεχίζουν να παρεμποδίζουν τις προσπάθειες για την εξυγίανση.

Αρνητικός για τη συνάντηση των 4

Ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει μία συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Δεν την έχει επιχειρήσει ακόμα, αλλά πιθανότατα θα το επιδιώξει.

Σε πρώτη φάση, ο Αλαφούζος εμφανίζεται αρνητικός στην αποδοχή μιας τέτοιας πρόσκλησης. Δεν θέλει εμμέσως να εξισώσει τον Μαρινάκη σε ισότιμο συνομιλητή, ενώ όπως προκύπτει από τις πρόσφατες δηλώσεις του, θεωρεί τον Ολυμπιακό ως την αιτία των προβλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, όμως, εφόσον ο Παναθηναϊκός διακηρύσσει ότι πειθαρχεί στον εκπρόσωπο της ανώτατης ποδοσφαιρική αρχής, είναι δεδομένο ότι ο πρόεδρος του θα εξετάσει προσεκτικά τη στάση του, όταν και εφόσον λάβει τη σχετική πρόσκληση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ