ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμονή για Σάμπα, προτάθηκαν δύο Ιταλοί στόπερ

Αναμονή για Σάμπα, προτάθηκαν δύο Ιταλοί στόπερ

Ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τον Στραματσόνι, ο οποίος περιμένει την απάντηση του και διερευνά και άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Εν αναμονή της απάντησης του Κριστοφέρ Σάμπα βρίσκεται ο Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να συμπληρώσει τις θέσεις των στόπερ. Ο 32χρονος αμυντικός έχει δεσμευτεί να απαντήσει στις επόμενες ώρες, αφού έτσι και αλλιώς τα χρονικά περιθώρια μέχρι τη λήξη (31/8) της μεταγραφικής περιόδου είναι μικρά.

Ο Σάμπα αποχώρησε από την Αθήνα, μαζί με τον ατζέντη του, έχοντας δεχτεί πρόταση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με πάγιες ετήσιες αποδοχές 350.000 ευρώ και με υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων. Οι δικές του απαιτήσεις ήταν 500.000 ευρώ ετησίως, για αυτό και δεν συμφώνησε αμέσως.

Ο Στραματσόνι έχει ως προτεραιότητα τον Σάμπα, αφού εκτιμά πως έχει την εμπειρία, την προσωπικότητα και τις ικανότητες να ενισχύσει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, επειδή πλησιάζει η 31η Αυγούστου, εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές που έχει εφόσον δεν αποκτηθεί ο Κογκολέζος.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι μία λύση που παραμένει στην λίστα του Στραματσόνι, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική.

Επιλογές από την Ιταλία

Τις τελευταίες ημέρες έχουν τεθεί υπόψη του Στραματσόνι στόπερ, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί στην ακαδημία της Ίντερ, αλλά δεν είχαν την αναμενόμενη εξέλιξη στην καριέρα τους.

Ο ένας είναι ο Φεντερίκο Μπάρμπα, ο 22χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός της Έμπολι και ο άλλος είναι ο Ματέο Μπιαντσέτι, ο 23χρονος στόπερ της Ελλάς Βερόνα. Οι ομάδες διαπραγματεύονται το δανεισμό τους, αφού δεν έχουν βασικό ρόλο στους αγωνιστικούς σχεδιασμούς και έρχονται με μικρό κόστος.

Προς το παρόν, ο Στραματσόνι αναζητά έναν πιο έμπειρο παίκτη, ώστε να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στην ενδεκάδα. Από την άλλη, εάν τα χρονικά περιθώρια εξαντληθούν, τότε δεν αποκλείεται ο 39χρονος προπονητής να στραφεί σε μία εκ των δύο λύσεων.

Διαβάστε, ακόμα:

Ο Christopher Samba δεν φοβάται τίποτα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ