ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμένεται η απάντηση του Σάντσεθ

Αναμένεται η απάντηση του Σάντσεθ

Στη διάρκεια της Πέμπτης (2/7), ο Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται να δώσει την τελική απάντηση του στους Φύσσα και Βόκολο, αναφορικά με την πρόταση συνεργασίας που του έχει κατατεθεί.

Η διήμερη διορία που είχε ζητήσει ο Σέρχιο Σάντσεθ από τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, ολοκληρώνεται εντός της ημέρας (Πέμπτη, 2/7) και ο Ισπανός στόπερ αναμένεται να δώσει την τελική απάντηση του.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ περιμένουν την απόφαση του 29χρονου αμυντικού, ώστε, να κινηθούν αναλόγως στη συνέχεια.

Εξυπακούεται πως στην περίπτωση που η υπόθεση πάρει αρνητική τροπή, τότε οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα αρχίσουν από την αρχή, αφού, δεν υπάρχει προχωρημένη διαπραγμάτευση με κάποιον.

Ήδη, από την Τετάρτη (1/7) έχουν αρχίσει να μελετούν περιπτώσεις για παν ενδεχόμενο, αλλά, θα επικοινωνήσουν με παίκτες και ατζέντηδες μόνο εάν ο Σάντσεθ απορρίψει την πρόταση τους.

Όσον αφορά τον Ισπανό, σε δεύτερη επικοινωνία που είχε με τον Λεωνίδα Βόκολο, επανέλαβε ότι εκτιμά ιδιαιτέρως την επίσκεψη τους στη Βαρκελώνη και αναγνώρισε ότι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα του.

Τις τελευταίες ώρες, ο Σάντσεθ επικοινώνησε με συμπατριώτες του, οι οποίοι έχουν εμπειρίες από την Αθήνα και ζήτησε την άποψη τους, επιθυμώντας να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ