ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναλύει τη Σταντάρ, αυξάνει την εγρήγορση

Αναλύει τη Σταντάρ, αυξάνει την εγρήγορση
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου εστιάζει στη μελέτη της Σταντάρ Λιέγης εν όψει του πρώτου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα επιχειρήσει να διατηρήσει στην "τσίτα" τους ποδοσφαιριστές του.

Ρεπό έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή 25/7 αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του.

Το προπονητικό επιτελείο έχει αφοσιωθεί στη μελέτη και στην ανάλυση της Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το τακτικό πλεονέκτημα στα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στα play off του Champions League.

Η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Σαρλερουά την Παρασκευή 25/7 στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος και ο Στιβ Ρούτερ έχει μεταβεί στο Βέλγιο, ώστε να παρακολουθήσει απ' ευθείας την αναμέτρηση. Θα κρατήσει σημειώσεις και την επόμενη μέρα θα ενημερώσει τον Αναστασίου για τις εντυπώσεις του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιθυμεί να μην αφήσει τίποτα στην τύχη, διότι γνωρίζει καλύτερα απ' όλους ότι τα παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης μόνο εύκολα δεν πρόκειται να είναι.

Αντίθετα, επαναλαμβάνει στους ποδοσφαιριστές του ότι οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, προκειμένου να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Τους προετοιμάζει για δύο σκληρές "μάχες", αφού οι αντίπαλοι εποφθαλμιούν την πρόκριση και τα οφέλη που προκύπτουν από την επίτευξη της.

Διαφορετικά, θα κινδυνεύσουν να βρεθούν προ εκπλήξεως...

Συγχρόνως, έχει ζητήσει απ' όλους να μην δίνουν σημασία στις συνεχόμενες δηλώσεις των Βέλγων αναφορικά με την αγωνιστική ετοιμότητα τους και τις ελλείψεις που έχουν. Είτε οι δηλώσεις είναι αληθινές, είτε εντάσσονται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποπροσανατολισμού, τις θεωρεί ως μη γενόμενες.

Ο Αναστασίου θέλει από τους παίκτες του να έχουν αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη και αισιοδοξία, αλλά επιχειρεί να μην τους επιτρέψει να εφησυχάσουν. Στη λογική αυτή θα τους μιλήσει στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι το ματς της Λιέγης την Τετάρτη 30/7 και αυτή τη φιλοσοφία θα προσπαθήσει να τους περάσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ