ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε το οργανόγραμμα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό το οργανόγραμμα των ακαδημιών με τους Φρατζέσκο, Ταράση να αναλαμβάνουν την Κ20, τον Συλαϊδόπουλο να μένει στην Κ17 και τον Μαυρουδή να έχει τα ηνία της Κ15. Δεδομένη η συμφωνία και με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Έγινε γνωστό το νέο οργανόγραμμα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού αλλά και το ποιοι πράσινοι θα αναλάβουν τα τμήματα των Νέων (Φρατζάσκος, Ταράσης), Εφήβων (Συλαϊδόπουλος) αλλά και Κ15 (Μαυρουδής). Επίσης στην ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ σημειώνεται ότι ήδη έχουν βρεθεί όλοι οι τεχνικοί που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής την επόμενη χρονιά και οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Επίσης όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα παραμείνει στο πράσινο τιμ ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και συγκεκριμένα στην Κ17 ενώ έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες έναρξης των προετοιμασιών της κάθε ομάδας αλλά και το γεγονός ότι θα κάνουν προετοιμασία στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ακόμη όπως έγινε γνωστό κάθε τμήμα τη νέα σεζόν θα απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές έχοντας ρόστερ που θα μπορέσει να βγάλει τη σεζόν χωρίς προβλήματα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αλλαγές σε πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο αλλά κυρίως με έμφαση στη δουλειά σε ευρωπαϊκά πρότυπα θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν για τις ομάδες των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Τάκης Φύσσας σε συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο και συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος, Θόδωρο Ελευθεριάδη προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση του πλάνου.

Στην Κ20 προπονητές αναλαμβάνουν οι Κώστας Φρατζέσκος, Κώστας Ταράσης, στην Κ15 ο Θωμάς Μαυρουδής, ενώ στην Κ17 παραμένει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Παράλληλα ο αριθμός των γυμναστών αυξάνεται από δύο σε τρεις με τις προσλήψεις που έχουν δρομολογηθεί, ενώ πλέον η Ακαδημία θα έχει δύο προπονητές τερματοφυλάκων αντί για έναν. Το ρόστερ του τεχνικού τιμ έχει κλείσει και εντός των επόμενων ημερών -μετά τις υπογραφές των συμβολαίων- θα γίνουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Η Κ20 ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στις 10 Ιουλίου, η Κ17 στις 24 Ιουλίου και η Κ15 στις 8 Αυγούστου. Όλες οι ομάδες θα προετοιμαστούν στην Παιανία σε φυσικό χορτάρι ενώ παράλληλα -όταν θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες- θα γίνει χρήση και του πλαστικού τάπητα στο Κορωπί. Όσοι ποδοσφαιριστές έφυγαν για διακοπές πήραν μαζί τους το ειδικό έντυπο μεταβατικής περιόδου με οδηγίες για τη διατροφή τους και ασκησιολόγιο προκειμένου να διατηρηθούν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Απόφαση των Φύσσα - Ελευθεριάδη είναι να μεγαλώσουν τα ρόστερ των ομάδων για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Μετά από πολλές δοκιμές -ολοκληρώνονται σήμερα για την τρέχουσα σεζόν με μια δοκιμή στην Παιανία- σε όλα τα ηλικιακά φάσματα αλλά και διαρκές σκάουτινγκ, οι ομάδες θα έχουν πλέον 22 αντί για 20 ποδοσφαιριστές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ