ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε το νέο τιμ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκε το νέο τιμ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τις νέες προσθήκες προπονητών και γυμναστών στην ακαδημία του τριφυλλιού για τις οποίες το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα.

Από τις 13 Ιουνίου το Sport24.gr είχε κάνει γνωστές τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο τιμ των προπονητών και των γυμναστών της πράσινης ακαδημίας ενόψει της νέας σεζόν αποκαλύπτοντας και πολλά από τα καινούρια πρόσωπα που θα ενταχθούν στο τριφύλλι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην διάρκεια της Τετάρτης (19/7) ανακοίνωσε και επίσημα ποια θα είναι τα οκτώ νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη νέα χρονιά την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Σε αυτά τα οκτώ νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται δυο προπονητές, δυο προπονητές τερματοφυλάκων, τρεις γυμναστές και ένας αναλυτής αγώνων για τις ακαδημίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Πιστός στην υπόσχεση για αναβάθμιση της Ακαδημίας, ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην έναρξη συνεργασίας με αρκετούς νέους συνεργάτες.

Πιο συγκεκριμένα εντάσσονται στο τιμ της Ακαδημίας οι προπονητές Άγγελος Χατζόπουλος, Ανδρέας Ντρενόβα,οι προπονητές τερματοφυλάκων Ρόμπσον Ντος Σάντος, Νίκος Θανόπουλος, οι γυμναστές Κυριάκος Γιάγκου, Άγγελος Χαρίσης, Δημήτρης Χόρτσας και ο αναλυτής αγώνων Κώστας Ξιφαράς".

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσαν παρελθόν από τις πράσινες ακαδημίες οι Σάμιος, Κυριαζής, Μπέκας, Κλης και Μπαρτζώκας.

Ενώ με βάση το οργανόγραμμα που υπάρχει το τμήμα προπονητών θα έχει ως εξής:

Προπονητές Κ-20:Κώστας Φρατζέσκος,Κώστας Ταράσης

Προπονητής Κ-17:Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

Προπονητής Κ-16: Άγγελος Χατζόπουλος

Προπονητής Κ-15:Θωμάς Μαυρουδής

Προπονητής Κ-14:Ανδρέας Ντρενόβα

Προπονητές τερματοφυλάκων: Ρόμπσον Ντος Σάντος (Κ20-Κ17), Νίκος Θανόπουλος (Κ16, Κ15, Κ14).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ