ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Θελάντερ από τον Παναθηναϊκό

Ανακοινώθηκε ο Θελάντερ από τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Δανού κεντρικού αμυντικού, Ράσμους Θελάντερ από την Άαλμποργκ, με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να αναφέρεται στους... παθιασμένους φιλάθλους του Τριφυλλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση καθυστέρησε λίγο σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις, όμως, ο Ράσμους Θελάντερ ανήκει και τυπικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Δανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Αθήνας έως τον Ιούνιο του 2018, με βάση το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ράσμους Θελάντερ. Ο Δανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ανακοινώθηκε ο Θελάντερ από τον Παναθηναϊκό

Ο Θελάντερ εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει για τον Παναθηναϊκό και έδειξε ενήμερος για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, αφού τους χαρακτήρισε παθιασμένους.

Αναλυτικά η δήλωση του στην ιστοσελίδα www.pao.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος παράλληλα που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε! Ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο, με τεράστια παράδοση και πολύ παθιασμένους φιλάθλους, οπότε ανυπομονώ να μπω στο γήπεδό μας για το πρώτο παιχνίδι… Ελπίζω να τα πάω καλά, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ