ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους πιστωτές

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους πιστωτές
Παναθηναϊκός, σήμα

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε πως προχωρά στην εφαρμογή του πλάνου βιωσιμότητας και περιμένει τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Στον Παναθηναϊκό κάνουν προσπάθειες προκειμένου να βάλουν τις οικονομικές οφειλές σε μια τάξη και να γίνει προσπάθεια αποπληρωμής με βάση έναν τρόπο στον οποίο το τριφύλλι θα μπορεί να ανταποκριθεί.

Για αυτό το λόγο εξάλλου πριν από ένα μήνα σχεδόν έγιναν συναντήσεις σε Αθήνα και Ζυρίχη με παίκτες, εκπροσώπους ποδοσφαιριστές και εταιρείες στις οποίες οφείλει ο Παναθηναϊκός.

Εν συνεχεία οι πράσινοι προχώρησαν σε αποστολή συγκεκριμένης πρότασης στον κάθε έναν εξ αυτών. Μιας πρότασης που θεωρούν οι ίδιοι ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε και ανακοίνωση τονίζοντας πως βάζει σε εφαρμογή το πλάνο βιωσιμότητας και επιθυμεί τη συνεργασία των εμπλεκομένων μερών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Στο πλαίσιο των ενεργειών υλοποίησης του πλάνου οικονομικής εξυγίανσής της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις ενημέρωσης (οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Ζυρίχη και Αθήνα) αλλά και όλους τους συνεργάτες που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, με γνώμονα την ισότιμη διαχείριση όλων των συνεργατών της, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την αποστολή προτάσεων οικονομικής διαχείρισης σε αυτούς.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην εφαρμογή του πλάνου διασφάλισης της βιωσιμότητάς του, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ