ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους πιστωτές

Παναθηναϊκός, σήμα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους πιστωτές

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε πως προχωρά στην εφαρμογή του πλάνου βιωσιμότητας και περιμένει τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Στον Παναθηναϊκό κάνουν προσπάθειες προκειμένου να βάλουν τις οικονομικές οφειλές σε μια τάξη και να γίνει προσπάθεια αποπληρωμής με βάση έναν τρόπο στον οποίο το τριφύλλι θα μπορεί να ανταποκριθεί.

Για αυτό το λόγο εξάλλου πριν από ένα μήνα σχεδόν έγιναν συναντήσεις σε Αθήνα και Ζυρίχη με παίκτες, εκπροσώπους ποδοσφαιριστές και εταιρείες στις οποίες οφείλει ο Παναθηναϊκός.

Εν συνεχεία οι πράσινοι προχώρησαν σε αποστολή συγκεκριμένης πρότασης στον κάθε έναν εξ αυτών. Μιας πρότασης που θεωρούν οι ίδιοι ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε και ανακοίνωση τονίζοντας πως βάζει σε εφαρμογή το πλάνο βιωσιμότητας και επιθυμεί τη συνεργασία των εμπλεκομένων μερών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Στο πλαίσιο των ενεργειών υλοποίησης του πλάνου οικονομικής εξυγίανσής της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις ενημέρωσης (οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Ζυρίχη και Αθήνα) αλλά και όλους τους συνεργάτες που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, με γνώμονα την ισότιμη διαχείριση όλων των συνεργατών της, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την αποστολή προτάσεων οικονομικής διαχείρισης σε αυτούς.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην εφαρμογή του πλάνου διασφάλισης της βιωσιμότητάς του, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Τα τατουάζ των Eλληνίδων που βάζουν μπουρλότο στο Instagram

Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον insta ήλιο. Ειδικά ότι αφορά καυτή σάρκα + ευφάνταστο μελάνι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Με πορεία στο Πλανητάριο τίμησαν οι ταξιτζήδες τον Στίβεν Χόκινγκ

Καυτές, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24