ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Στιλ η... Μπάρνσλεϊ

Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Στιλ η... Μπάρνσλεϊ

Ο Στιλ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε, η Μπάρνσλεϊ ανακοίνωσε ότι συμφώνησε μένει πλέον και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Άγγλου γκολκίπερ στο τριφύλλι.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί τυπικά η απόκτηση του Λουκ Στιλ από τον Παναθηναϊκό είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πράσινων καθώς τόσο ο ίδιος ο γκολκίπερ το ανακοίνωσε την Πέμπτη στο twitter του ενώ και η Μπάρνσλεϊ με επίσημη ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον Στιλ για τις υπηρεσίες του. Παράλληλα του ευχήθηκε ότι καλύτερο στην νέα σελίδα της καριέρας του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Μπάρνσλεϊ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο γκολκίπερ Λουκ Στιλ αφήνει την ομάδα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό με την αναχώρηση του να επιβεβαιώνεται τα τελευταία λεπτά (4.36μ.μ.) (σ.σ. υπάρχει διαφορά ώρας με την Αγγλία καθώς είμαστε δυο ώρες μπροστά).

Ο Στιλ ενσωματώθηκε στην ομάδα τον Φεβρουάριο του 2008 αρχικά για δανεισμός ενός μήνα και έκανε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο με νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Μετά και αφού επέκτεινε την παραμονή του στην Μπάρνσλεϊ τον Μάιο του 2007 συμπλήρωσε 227 συμμετοχές στο σύνολο και κερδίζοντας τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς την σεζόν 2011/12.

Ένας όρος στο συμβόλαιο του Λουκ του επέτρεπε να φύγει ως ελεύθερος αν το κλαμπ υποβιβαζόταν από την Τσάμπιονσιπ. Αυτός ο όρος μπήκε στο συμβόλαιο μετά από νέες διαπραγματεύσεις που είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι με έναν ακόμα όρο που περιελάμβανε μια μείωση στο συμβόλαιο του.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Στιλ για την δουλειά του και την αφοσίωση του κατά την διάρκεια που ήταν στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στην μελλοντική του καριέρα".

Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Στιλ η... Μπάρνσλεϊ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ