ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε τον Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τον Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Γιόχανσον μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα Social Media.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ματίας Γιόχανσον. Ο 25χρονος Σουηδός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Ο πρώην παίκτης της Άλκμααρ ανακοινώθηκε μέσα από τα Social Media του Παναθηναϊκού και έτσι έγινε το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων μετά τους Κολοβέτσιο, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Άλτμαν.

Όπως θα δείτε και στο tweet που ακολουθεί η ανακοίνωση έγινε με μία φωτογραφία που έγραφε "Καλωσήρθες Ματίας" στα Σουηδικά και δείχνει τον νέο παίκτη των πρασίνων να φωτογραφίζεται με τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση των πράσινων στην ιστοσελίδα του τριφυλλιού που αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σουηδό διεθνή ποδοσφαιριστή Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. Τον καλωσορίζουμε στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε επιτυχίες και τίτλους με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο 25χρονος Γιόχανσον (16 Φεβρουαρίου 1992) ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Σουηδική Κάλμαρ και μεταγράφηκε έναντι 1,5 εκ. € στην ΑΖ Αλκμααρ τον Ιανουάριο του 2012. Με τον Ολλανδικό σύλλογο αγωνίστηκε πέντε χρόνια καταγράφοντας συνολικά 176 συμμετοχές με 6 γκολ και 11 ασίστ. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει συνολικά 36 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ. Εχει 28 συμμετοχές με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί 3 φορές και με την Εθνική Ανδρών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ