ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε τον Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τον Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου (1/7). Για τρία χρόνια υπέγραψε ο Ισραηλινός.

Ο Άλτμαν την Παρασκευή (30/6) υποβλήθηκε σε εργομετρικά, ενώ πέρασε από ιατρικό έλεγχο και από τη στιγμή που τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν "καθαρά", απέμενε η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως και έγινε το βράδυ του Σαββάτου (1/7)!

Το ενδιαφέρον για τον Ισραηλινό είχε αποκαλύψει πρώτα το Sport24.gr στις 18 Ιουνίου, όταν ο τότε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, είχε καταπιαστεί με την περίπτωσή του. Μία εβδομάδα αργότερα, στο Sport24.gr γράφτηκε για πρώτη φορά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Άλτμαν γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1994 στη Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νωρίς έδειξε τις ικανότητές του. Μέλος των εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-17 του Ισραήλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγγλικής Φούλαμ η οποία τον απέκτησε στα 17 του. Δύο χρόνια μετά γύρισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Χαποέλ Πετάχ Τίκβα. Ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Χαποέλ Τελ Αβίβ. Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Ισραήλ μέχρι και την Κ-23".

Λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ομρι Αλτμαν με τον Παναθηναϊκό, ο Ισραηλινός μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και την πρόκληση για την οποία είναι έτοιμος

Πώς αισθάνεσαι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου;

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση!»

Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνεις από την πατρίδα σου για να αγωνιστείς σε μια άλλη χώρα. Αισθάνεσαι πιο έτοιμος τώρα;

«Ναι, σίγουρα είμαι πιο έτοιμος. Είμαι πιο έμπειρος τώρα. Ξέρω πως είναι, ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω, αλλά και τι περιμένει η ομάδα από εμένα και αισθάνομαι έτοιμος για να αντιμετωπίσω την πρόκληση».

Πώς θα παρουσίαζες τον εαυτό σου σε κάποιον που δεν ξέρει τα αγωνιστικά σου χαρακτηριστικά;

«Γενικά είμαι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Αν έπρεπε να περιγράψω τον εαυτό μου αγωνιστικά αναφέροντας μόνο μια θέση θα έλεγα ότι είμαι επιθετικός μέσος. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπορώ να αγωνιστώ σε διαφορετικές θέσεις, έχω αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικά συστήματα, αλλά γενικά θα υπηρετήσω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής μου. Μίλησα με τον κ. Ουζουνίδη και ξέρω τι ζητάει και τι να περιμένω και επίσης καταλαβαίνω ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους».

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πλούσια ιστορία και τίτλους. Θυμάμαι και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του με την Μακάμπι, αλλά γενικά ο Παναθηναϊκός είναι ένα γνωστό όνομα στην πατρίδα μου, τόσο η ομάδα ποδοσφαίρου, όσο και εκείνη του μπάσκετ».

Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού σαν πρώτο μήνυμα;

«Εχω ακούσει τόσα πολλά γι’ αυτούς! Είναι αλήθεια πως ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα στο γήπεδό μας. Μου έχουν πει ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν εκεί είναι μοναδική και το μόνο που θέλω να πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να τους δώσω χαρές μαζί με την ομάδα».

Photo credits: InTime

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Εμποκού προτιμά τον Παναθηναϊκό από τη Σταντάρ"
Θετικός για παραμονή μέχρι το 2020 ο Μολέντο
Δεύτερες σκέψεις για Π. Βλαχοδήμο και Ρέις
Παίρνει σειρά η απόκτηση του Κολοβέτσιου
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ