ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Ο Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

Επίσημο: Ο Αμπέντ στον Παναθηναϊκό
Αμπέντ

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Μεχντί Αμπέντ όπως έκανε γνωστό το πρωί της Παρασκευής η Νιούκαστλ. Ακολούθησαν και οι πράσινοι.

Με μία μικρή ανακοίνωση η αγγλική ομάδα έκανε γνωστή τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πώληση του Αλγερινού μέσου.

Το ποσό που δόθηκε από τους πράσινους δεν έγινε γνωστό, ενώ στην ανακοίνωση γίνεται μία μίνι αναφορά στην καριέρα του 23άχρονου άσου στις "καρακάξες".

Αναλυτικά:

"Ο Μεχντί Αμπέντ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό με άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό. Ο 23άχρονος μέσος μετά από τέσσερα χρόνια θα συνεχίσει στην Superleague, μετρώντας 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ήρθε στην Νιούκαστλ το 2011 από την Λανς και έκανε το ντεμπούτο του τέσσερις μήνες μετά εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ για το League Cup.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Σεντ Τζόνσον, τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει ξανά στην Νιούκαστλ. Ο Αμπέντ αφήνει το St. James' Park με τις ευχές όλων να κάνει καλή καριέρα στους πράσινους".

Επίσημο: Ο Αμπέντ στον Παναθηναϊκό
Αμπέντ 580

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ