ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Sold out για το ματς με Αθλέτικ ο Παναθηναϊκός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αθλέτικ και η Λεωφόρος ετοιμάζεται να ζήσει μια μεγάλη βραδιά.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο στο ματς του Παναθηναϊκού δεν θα "πέφτει καρφίτσα". Οι πράσινοι ανακοίνωσαν και επίσημα ότι έγινε sold out στα εισιτήρια της αναμέτρησης και έτσι δεν κυκλοφορούν πλέον άλλα στα εκδοτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Τα τελευταία εισιτήρια του αποψινού αγώνα για ταplay-offsτουEuropaLeagueμε αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο εξαντλήθηκαν πριν από λίγο. Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και τη διάθεσή τους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και περιμένουμε απόψε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που αρμόζει στην ιστορία και την προσπάθεια της ομάδας μας".

Περισσότεροι από 16.000 πράσινοι στη Λεωφόρο

Στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα βρεθούν το βράδυ περισσότεροι από 16.000 φίλοι του Παναθηναϊκού και αυτό γιατί τελικά το τριφύλλι διέθεσε στους οπαδούς του και τη Θύρα 6 χωρητικότητας 1000 φιλάθλων καθώς οι Βάσκοι οπαδοί που θα είναι στο "Απόστολος Νικολαίδης" δεν θα ξεπερνούν τους 180.

Με αποτέλεσμα προκειμένου να μην κλείσει μια ολόκληρη θύρα και να υπάρξουν και νεκρές ζώνες να τοποθετηθούν όλοι τους στη Θύρα 3 και να διαθέσει κανονικά ο Παναθηναϊκός εισιτήρια και στη Θύρα 6.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να τεθεί αντιμέτωπος με την Αθλέτικ και η Λεωφόρος ετοιμάζεται να ζήσει μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ