ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώνεται την Τρίτη ο Λεντέσμα

Ανακοινώνεται την Τρίτη ο Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεταγραφή του Κριστιάν Λεντέσμα στον Παναθηναϊκό, θα ολοκληρωθεί τυπικά την Τρίτη (12/7). Πρώτη προπόνηση για τον Γουακάσο.

Στη διάρκεια της Τρίτης (12/7) θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του Κριστιάν Λεντέσμα! Τη Δευτέρα (11/7) ο δικηγόρος του Αργεντινού και οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ συνέταξαν τα επίσημα έγγραφα της συμφωνίας και τα διαδικαστικά θα ρυθμιστούν την επόμενη μέρα.

Ο Αργεντινός χαφ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα μεταβεί στα γραφεία, για να υπογράψει το συμβόλαιο. Έπειτα, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή, αρκεί ο ιατρικός έλεγχος να μην δείξει κάτι το ανησυχητικό.

Ο Λεντέσμα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αφού ο Στραματσόνι τον υπολογίζει άμεσα για την ενδεκάδα.

Πρώτη για τον Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φόρμα του Παναθηναϊκού στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (11/7). Ο Γκανέζος μετέβη νωρίς στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ξεναγήθηκε στους χώρους και στη συνέχεια, ο Στραματσόνι τον σύστησε στους συμπαίκτες του.

Ο 26χρονος χαφ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα και έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά η διαχείριση του θα αποφασιστεί στις επόμενες ημέρες. Πιθανώς να ταξιδέψει στην Τουρκία με την ομάδα, ώστε να εγκλιματιστεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ