ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναγνωστόπουλος: "Πάμε στην Τούμπα για τη νίκη"

Αναγνωστόπουλος: "Πάμε στην Τούμπα για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τον χρίσουν ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ.

Μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" o νεαρός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, υποστήριξε πως το τριφύλλι θέλει τη νίκη και κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί στην Τούμπα παίζοντας λες και οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας στάθηκε και στην φυσική κατάσταση των πράσινων και στην δουλειά που έχει γίνει όλη τη χρονιά κάτι το οποίο φαίνεται στα ματς των πλέι οφ.

Χαρακτηριστικά ο Αναγνωστόπουλος είπε:

"Όπως είπατε η ψυχολογία είναι το Α και το Ω στο ποδόσφαιρο. Ποιότητα σαν ομάδα έχουμε, στους τελευταίους δυο αγώνες έχουμε δείξει ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα πάμε στην Θεσσαλονίκη σαν να είμαστε με τους ίδιους βαθμούς. Ο σκοπός είναι ο ίδιος και οι δυο θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση των πλέι οφ και εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη".

Το ματς με την Τούμπα είναι το πιο σημαντικό των πλέι οφ μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια;
"Δεν θα το έλεγα, υπάρχουν άλλα τέσσερα σημαντικά παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έχουμε πει στα πλέι οφ ότι είναι ισοδύναμες και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Θα πάμε συγκεντρωμένα όπως σε κάθε παιχνίδι που το κοιτάμε ξεχωριστά και θα πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Η βαθμολογική απόσταση που έχετε σας δίνει ένα αβαντάζ;
"Σίγουρα μια απόσταση από την δεύτερη ομάδα είναι ένα καλό κίνητρο αλλά μέχρι εκεί. Εμείς πρέπει να πάμε σαν να έχουμε τους ίδιους βαθμούς και ο μόνος στόχος μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι".

Ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι είναι καλύτερος σε φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά παιχνίδια, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς;
"Ναι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται, της προπόνησης, της καλής αποθεραπείας, της φυσική κατάστασης. Όλα αυτά έχουν μετρήσει στα τελευταία παιχνίδια γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά με πολλά παιχνίδια. Εμείς ξεχνάμε την κούραση για δυο εβδομάδες ακόμα και κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση των πλέι οφ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ