ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναφορά στο φύλλο αγώνα για "ντου" και ύβρεις Αλαφούζου

Αναφορά στο φύλλο αγώνα για "ντου" και ύβρεις Αλαφούζου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Μάνταλος έγραψε στο φύλλο αγώνος και για το "ντου" του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια των διαιτητών και τα όσα του είπε ο πρόεδρος του τριφυλλιού.

Άκρως επιβαρυντικό και για τον Γιάννη Αλαφούζο, πλην του Παναθηναϊκού, είναι το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο Σταύρος Μάνταλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του τριφυλλιού με την Ξάνθη.

Ο έμπειρος διαιτητής από την Καβάλα γράφει αναλυτικά για το "ντου" του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ στα αποδυτήρια των διαιτητών και τα όσα είπε προς το πρόσωπο του αλλά και τις απειλές που χρησιμοποίησε ότι θα φροντίσει να μην σφυρίξει ποτέ ξανά και ότι απέδειξε ότι είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Μάνταλος αναφέρει ότι ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς να έχει σχετική άδεια από τον ίδιο και είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ ξανά σε διαιτητή, αυτή είναι η πρώτη φορά. Σου υπόσχομαι ότι θα ασχοληθώ μαζί σου, ώστε να μη σφυρίξεις ποτέ ξανά όταν θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί τώρα και θα πέσει η ΕΠΟ. Απέδειξες ότι ανήκεις στην εγκληματική οργάνωση. Δε φταίει κανείς όμως φταίει η κυβέρνηση που ανέχεται αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ο Σταύρος Μάνταλος μάλιστα έγραψε στο φύλλο αγώνα κάποιες βρισιές που ξεστόμισε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την αποχώρηση του από τα αποδυτήρια των διαιτητών. Επίσης έγραψε ότι ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δεν ήταν μόνος του αλλά με κάποια ακόμη στελέχη του τριφυλλιού οι οποίοι επίσης τον έβριζαν για τη διαιτησία του στο ματς με την Ξάνθη.

Στο φύλλο αγώνα όπως γράψαμε από το Σάββατο έχουν γραφτεί όλα τα υβριστικά συνθήματα που φώναξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά του Πρωθυπουργού, του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη αλλά και εναντίον του ίδιου του Μάνταλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ