ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Τι μέρα για μας, είμαστε στον τελικό"

Αμπέντ: "Τι μέρα για μας, είμαστε στον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Μεχτί Αμπέντ άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου και στο τέλος θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τον κόσμο του τριφυλλιού. Επιβράβευση για την ομάδα χαρακτήρισε την πρόκριση ο Κοτσόλης.

Ο Αμπέντ με το γκολ που σημείωσε στο 20ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης φρόντισε να μοιραστεί την χαρά του με τους φίλους της ομάδας.

"Τι μέρα για μας, είμαστε στον τελικό, είμαστε στον τελικό... Είμαστε, είμαστε, είμαστε στον τελικό!! Ημέρα χαράς για μένα και όλα τα αδέρφια μου" έγραψε αρχικά στο twitter o Αλγερινός μέσος του Τριφυλλιού ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: "8ο γκολ για μένα, απολαμβάνω την σεζόν μαζί με τους συμπαίκτες μου".

Κοτσόλης: "Επιβράβευση για όλους"

Αμπέντ: "Τι μέρα για μας, είμαστε στον τελικό"
INTIME SPORTS

"Είναι μια μεγάλη επιβράβευση για τη διοίκηση τους προπονητές, τον κόσμο και τους παίκτες. Είναι σημαντικό για τη νέα γενιά του Παναθηναϊκού να γαλουχηθεί με τίτλους. Είμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τρόπαια και διακρίσεις στην Ευρώπη" είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε: "Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στον τελικό. Όποιον κι αν έχουμε αντίπαλο αν έχουμε την απόδοση που μπορούμε, μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ